Ha valaki oda lépne hozzatok az utcán és azt mondaná hogy a helyszínen ad 1 millió eurót a kutyátokért oda adnátok?
Nem.
De ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy nem tudnék tovább megfelelően gondoskodni róla, akkor ingyen is odaadnám olyannak, aki képes rá, leinformálható, és tarthatjuk a kapcsolatot. Csak úgy egy jöttmentnek nincs az a pénz.
Nekem volt egy rendőr ismerősöm, aki azt mondta, hogy megvenné a kutyámat, mert nagyon jó rendőrkutya lenne. Nyilván nem ennyi pénzt ajánlott, de természetesen nem adtam és ennyi pénzért sem adnám oda.
Meg nagyon egygazdás, szóval el se lenne mással.
Mondanal nem is az enyem szoval 2-ert odaadom.
Amugy melyponton van a forint azaz 334 millio forintrol beszelnenk. Aki nem adja oda a kutyajat ennyiert (persze ott latni akarom a penzt vagy elobb erkezzen meg a bankszamlamra), az hazudik.
En visszakerdeznem miert akarja megvenni es hova viszi, hol tartana stb. Mert pl ha elviszi segito (terapias) kutyanak vagy halalos beteg a gyereke es pnt iyet akart vagy tenyesztene es lenne sok kis utodja es abbol egyet en visszakaphatok (na nem 1 milla euroert:-)), akkor vigye. Csak had latogathassma meg.
Ha meg kutyakolbasznak kell vagy csak neki mert tetszik akkor hagyjon beken.
"Ha valaki oda lépne hozzatok az utcán és azt mondaná hogy a helyszínen ad 1 millió eurót a kutyátokért oda adnátok?"
Messziről jött ember azt mond, amit akar, szóval ezért nem adnám így oda. Odaad egy zsák papírt, viszi a kutyát. Lehet, hogy a pénz hamis, neki meg kutyával együtt bottal üthetem a nyomát, lehet, hogy kolbászt csinál a kutyából, vagy kutyaviadalon csalit...
Örülök hogy jobban szeretitek a kutyátokat egy vagyonnál.
Nekem is csak fel tettek egyszer ezt a kérdést gondolkodás nélkül nem volt a válasz. Mert csladtagot nem adunk el
( kivéve az anyósom. De lehet en fizetnek hogy vigye már el valaki)
Tényleg örülök hogy ilyen sokan szeretik azt az állatot amiért felelősséget vállaltak.
Ez nem ide kapcsolódik de ma láttam egy videót amin férfi létemre el sírtam magam nem tudom szabad e de belinkelem az oldalt.
Hihetetlen, de igaz történetek Alfi.
Szomorú hogy ilyen megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!