Holnap lesz a kutyusom ivartalanítása, nagyon félek/féltem/aggódom, szabályosan rosszul vagyok. Ti hogyan kezeltétek az aggodalmat a kutyátokért?
Idősebb kutyus, 12 éves. Rendellenes tüzelés miatt kerül rá sor + az orvos kitapintott egy daganatot az emlőnél, azt is kiveszik. Szóval petefészek+daganateltávolítás lesz.
Nagyon nagyon nagyon aggódom miatta. Hogy komplikáció adódik, hogy nem kel fel az altatásból, és ez mind az én lelkemen szárad, mert én egyeztem bele a műtétbe, már most bűntudatom van. Igyekszem arra gondolni, hogy még ha ez csak egy kis kilengés is a tüzelésben, a daganat akkor is ott van amit ki kell venni és szövettanra küldeni.
De annyira rosszul vagyok már most, hogy kiteszem ennek a műtétnek a kutyám.
Amúgy azt mondták, hogy többféle altatási módszerük van és gépre is teszik, kisrutin vérvétel és szívhallgatás is volt.
Szerintetek nagy az esély a félelmeimre? :(
Szia!
A kutyád állapotához leginkább megfelelő altatási módot fogják használni, és ez valóban rutinműtét, naponta elvégzik.
Nagyon elenyésző az esélye annak, hogy baj lesz, szinte 0.
ez mind az én lelkemen szárad, mert én egyeztem bele a műtétbe
A műtét a lehető legjobb neki. Az viszont a te lelkeden szárad, hogy nem vitted korábban, és daganata lett. Ha fiatalabb korában viszed, sokkal kisebb a kockázat, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!