Igaza volt az állatorvosnak?
Figyelt kérdés
Nemrég találtam az utcán egy kutyust, megsajnáltam szegényt, hazavittem.... Megtartottuk, el is vittük az állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy kicsi-közepes méretű lesz.... 2 hete van nálunk és azóta már másfél kilót hízott, meg nőtt is egy kicsit.... Nem lehet tudni mekkora lesz? Az állatorvosnak volt igaza?( Amúgy tacskó, beagle, spániel és lablador keveréke....) Azért gond a mérete, mert panelba lakunk és ott nem nagyon lehet egy óriás kutyát tartani... Remélem kicsi marad :/2010. júl. 14. 19:30
21/34 anonim válasza:
Hát én nem tudom mekkora lesz,de nagyon cuki kutya,imádnivaló!!!=D Jól tetted,hogy befogadtad.
Sok örömed legyen majd benne!
22/34 Akiteki válasza:
Nem a mancsa mérete, hanem a mancsa fölött csuklótájon található gumó. Az ott a "tartalék csont":))
Ha nagy a gumó, akkor még sokat fog nőni a kutya magasságban. Ha eltűnik, akkor már nem nő tovább.
23/34 BlacktigerXXX válasza:
szerintem nem lesz nagy. nekem kis rotim van. Kan. Aránytalanul nő egyenlőre, mert óriási a mancsa a testéhez képest. Szerintem ez megáll a tacsi és a spániel között kb. már most sem nagyok a mancsai a testéhez. Amúgy meg aranyos a kis pöttöm, és örülök, hogy befogadtad őt, rendes gazdi leszel biztos. ha meg úgyis megtartod, nehogy azért is megmakacsolja magát és 60kg-nál álljon meg. :D
24/34 BlacktigerXXX válasza:
én meg reménykedek,hogy a rotim legalább 60kg lesz. :D
25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =D. Nemrég voltunk állatorvosnál és ő azt mondta, hogy szerinte 11 kg.-nál nem lesz több :D, úgyhogy szerintem nem nő nagyra :)
2010. júl. 27. 10:27
26/34 Bozsikrisz válasza:
Szia!
Szerintem is inkább kis-közepes méretű lesz. Illetve inkább közepes, de nagy biztosan nem.
A hízás pedig a jólétnek tudható be:) Ha utcán találtad, akkor lehet, hogy már napok óta nem evett:(
Szegény tücsök, nagyon szerencsés, hogy Rád talált:)
27/34 anonim válasza:
Nekem is van egy 3 éves keverék kutyusom akinek a testéhez képest hatalmas mancsai vannak :D szóval szerintem ez annyira nem számít,amúgy nagyon nagyon édes a kutyusod :)
28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Én is örülök, hogy rá találtam :)
2010. júl. 27. 11:05
29/34 anonim válasza:
Hát látom hogy regetegen írtak már, de azért én is írok! nme hinném hogy nagy méretű lesz, kb, olyan térdig érő. Nem tudom hogy honnan veszitek hogy nagy kutya lesz, mert nem is biztos hogy van benne labrador. És akk sem bizti h rá fog hasonlítani.
30/34 A kérdező kommentje:
A Labladort csak mi sejtettük otthon pl. :D Az állatorvos, meg mondott, tacskót, beaglet, spánielt :D
2010. júl. 27. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!