Állatorvosnak szoktak adni "hálapénzt"? Műtét lesz.
Figyelt kérdés
Nem tudom :-S2011. máj. 3. 21:14
1/17 anonim válasza:
Nem szoktak. El fogja kérni az árát rendesen, ne aggódj. Ebben bőven benne van a munkadíja.
2/17 anonim válasza:
Borravalót szoktak adni..De am is elég rendesen megkérik az orvosok az árat.Ez annak a döntése akié az állat. Hallgass magadra ebben:D Adj vagy ne adj (csak te dönthetsz):D
3/17 nory0722 válasza:
Nem szokás. Pláne,ha állatkórházról van szó. Nyugodj meg,elkéri rendesen az árát!:)
4/17 anonim válasza:
Ne adj! A legtöbb dupla árat elkér!! Annyit kérnek mennyit nem szégyellnek, és cseppet sem szégyenlősek :D
5/17 anonim válasza:
Milyen műtét lesz amúgy?
Normális esetben mond egy tarifát.
Ha nem mond,akkor pedig szerintem inkább valami hasonló értékü termék-ellenszolgáltatásra vágyik...(családi orvosainknál és állatorvosainknál ez is bevett dolog)
6/17 anonim válasza:
Pl.olyanra gondolok,hogy egy érlelt skót whisky,vagy egy jó házi pálinka,stb.
7/17 A kérdező kommentje:
szuka ivartalanítás lesz, chipezéssel, karomvágással, veszettség oltással, 2 kontrollal varratszedéssel együtt minden 20ezer ft..
2011. máj. 3. 21:20
8/17 anonim válasza:
Nem kell adnod. Ha nagyon szeretnél egy vigyél egy üveg bort vagy egy bonbont de az is felesleges szerintem. Én állatorvosnak készülök, de nem fogadnék el semmilyen esetben hálapénzt.
9/17 anonim válasza:
Ki az az orvos?Ez így szinte ingyen van.De legalább fele,mint az enyémnél lenne.Nem értetted félre?
10/17 anonim válasza:
Bor, bonbon szerintem belefér még :D Pénzt biztos ne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!