Mennyibe kerül valójában az állatorvosnak egy kötelező kutyaoltás, és mennyi az ami tisztán megmarad neki? Nálunk egy kötelező veszettség elleni kutyaoltás 3. 000 ft.
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 18:37
1/5 Winner of Royal Hill válasza:
8-900 Ft körül lehet egy vakcina.
2/5 Akiteki válasza:
+ az egyszer használatos fecskendő meg a tű
+ a rendelő bérleti díja,+ biztosítás, + adó, + villanyszámla, + szállítás....
Honnan a fenéből tudjuk, hogy mennyit költ az állatorvos?
Mindegyiknél más.
3/5 anonim válasza:
+ az a sok év tanulás az állatorvosin.
4/5 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hogy a dokinak mennyibe van 1oltoanyag... és hogy ö menyit "nyer" rajta (nem hiszem hogy olyan sokat) Nálunk is 1 oltás 3000ft, de nekem megér ennyit a kutyám egészsége!!!!!
5/5 anonim válasza:
Sokat kaszálnak az oltásokon, annyi biztos, de azt az elvesztegetett 5-6-7-8 évet az életükből már nem kapják vissza, ezért ezt én nem is sajnálom tőlük. Csoda, hogy nem halnak éhen a magyar "állatorvoshozjárási" szokásokat tekintve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!