Állatorvosnak szoktak adni "hálapénzt"? Műtét lesz.
Én szoktam adni a dokinak borra valót, de ez csak pár száz forint. Kerekíteni szoktam az összeget. Persze nem akarja elfogadni, de nem hagyom magam.
Egy biztos, rendesen precízen ellátja az állatokat, és nem flegmáskodik. Érdekli mi van velük.
Az én szukámat juni végén fogjuk ivartalanítani. Nem akciósan 15-20 ezer körül lesz. 45 kiló körül van.
Én úgy vagyok vele inkább adok kicsit pluszba, ha ennek ellenére flegma, és lesz..ja az egészet, akkor inkább többet nem megyek hozzá.
Ez az utóbbi azért nem teljesen így van. Én sem adok plusz pénzt, viszont az állatorvosnak is rengeteg költsége van. El nem adott könnyen romló gyógyszerek, műszerek és eszközök állandó újítása, konkrét berendezések megvétele vagy kibérlése.. Meg mondjuk az alap költségek mint áram..
én gyakornokoskodom egy állatkórházban, egy aranyos néni szokott pár száz forintot hagyni "a templom egerének" de egyébként senki más..
Én is asszisztáltam egy rendelőben magán dokinál.
A csekkeket ugyanúgy neki is fizetnie kell. ( víz, áram, fűtés )
Hetente ment gyógyszerért, azt se adják neki se ingyé, meg kötszerek, műtétekhez használatos dolgok. Időnként a műszereket is újítani, javítani kell. Azért ezek nem két fillérbe vannak. És akkor saját maga fentartásáról még nem is írtam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!