Ha sétáltok a kutyával engeditek hogy szaglásszon más kutyát vagy továbbmentek?
Figyelt kérdés
Nem utcán sétáltatott kutyára gondolok,hanem amelyik a kertből ugat.Illetve azon az oldalon sétáltatjátok vagy másikon?2019. aug. 18. 12:49
11/14 anonim válasza:
Dehogy engedem. Még leharapják a fejét. Ha ilyen helyen vagyunk magam mellett tartom és tempósan haladok. Ha nem jön mert leállna ugatni hát húzom magam után a pórázzal.
12/14 anonim válasza:
Nem engedem. Semmilyen kutyához nem engedem oda, mert sajnos tapasztalatból tudom, hogy mennyire idegesítő mikor minden nyomorult póráz nélkül sétáltat, de képtelen behívni a kutyát, ezzel megakasztja a sétánkat. Én is póráz nélkül sétáltatok, csak annyi a különbség hogy az enyém hallgat is rám, szólok és visszajön mellém. De az öreg néni morzsija meg a kislány fifije nyilván nincsen erre megtanítva, és annak ellenére hogy az én kutyám még csak rá sem morgott senkire egész életében, nem tudom hogy a random útszélről ránkrontó kutya milyen szándékkal futott ide. Nyilván van amelyik játszani akar, de nálunk a séta nem erről szól. Kutyasuliban mindig játszik más kutyákkal, van direkt arra kiszabott idő. Séta közben viszont nem engedem oda más kutyákhoz, és nem tudom mit nem adnék azért, hogy más gazdik se engedjék az övéket hozzánk.
13/14 anonim válasza:
14:19!
Akkor nem vagyok becsületes kutyás! :) Soha nem akartam kutyát tartani, de segítettünk rajta és aztán a nyakunkon maradt, mert nem találtunk neki normális gazdit! Ettől függetlenül szeretjük és mindent megadunk neki amit tudunk, vagyonokat költöttünk a kezeléseire amikor baja volt, de nem, nem fogok pár idióta miatt vagyonokat költeni egy új kerítésre is!
14/14 anonim válasza:
#12 vagyok, most olvastam hogy kerten belüli kutyára gondolsz.
Hozzájuk sem engedem oda, de akkor se megy közel ha el van engedve, szóval nem kell elhívnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!