Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Ki vagy doki Matt Smittel...

A Ki vagy doki Matt Smittel mikor folyatodik az axn-scifin? Jó rég ládtam ott hagyták abba hogy összefoglalták a további részeket amikor lelövi a cowboy kalapját Matt fejéröl a nő meg stb innen már rég továbbmentek vagy nem? SEMMI SZOJLER HA KÉRHETEM

Figyelt kérdés
még a 6. évad közepén tartunk vagy a 7. kezdeténél?

2012. szept. 2. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
az axn-en még csak az 5 dik évadnál tartanak a hatodikat ha jól tudom még le se szinkronizálták a 7dik meg most jött ki az első résszel a bbc-n
2012. szept. 6. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Bár ez nem 100% bár én még sajnos a 6-dik évaddal nem találkoztam szinkronosan.
2012. szept. 6. 21:08
 3/8 A kérdező kommentje:

ha a 6. évad alatt a Matt Smithes részeket érted az axn-scfifin már jó pár rész lement szinkronosan a neten biztos megtalálod

az én kérdésemre meg hogy mikor folytatják irjátok meg légyszi nem akaroklemaradni róla

2012. szept. 7. 08:33
 4/8 anonim válasza:
Nemtom, ha lemaradsz valamiröl akkor irány az onlinesorozatok.hu. Ott általában felteszik 2-3 nappal adás után (illetve fent van az egész felirattal).
2012. szept. 8. 15:31
 5/8 öhhhhhhhh ***** válasza:
Amerikában most indult a hetedik évad, leadtak már 2 részt, ma lesz a harmadik. a hatodik évad szinkronjáról nem tudok sokat, de feliratosan mindenhol megtalálhatod. (torrent oldalak, tvsubtitles.net, stb) Én az új részeket angol felirattal szoktam nézni, ahhoz magyar még nincsen.
2012. szept. 15. 16:00
 6/8 DoctorWho110 válasza:

Szombat 2012-10-06 11:30

Ki vagy, doki? VI.

Episode 1 | Series | Adventure, Drama

Itt van a Ki vagy Doki? 6. évad magyar premierjének időpontja amit az AXN Fog adni...

Amúgy itt meg lehet nézni ha valaki nem hiszi el...

[link]

Csak kiválasztja a szombati vagy vasárnapi napot és látni fogja ugyanis minden hétvégén leadnak 2 részt...

2012. okt. 2. 18:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Ki vagy doki 110 amit mondasz hogy szombaton lesz az évad mikor már átváltozik Matt Smithé vagy már ő az csak folytatodnak vele a részek ?
2012. okt. 3. 10:27
 8/8 DoctorWho110 válasza:

Ez a 6. évad amikor már Matt Smith játssza a főszerepet...

De komolyan mit nem lehetett ezen érteni már bocsánat...

(Ezt egyszerűen kideríthetted volna úgy ,hogy beírod a google-be ,hogy ki vagy doki 6. évad és kiadja ,hogy miről van szó...)

Ez az az évad amikor a "csend" ellen harcol a doktor mert ki akarják nyírni...

Ha láttad az évadot akkor tudod miről beszélek...

2012. okt. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!