A Ki vagy doki Matt Smittel mikor folyatodik az axn-scifin? Jó rég ládtam ott hagyták abba hogy összefoglalták a további részeket amikor lelövi a cowboy kalapját Matt fejéröl a nő meg stb innen már rég továbbmentek vagy nem? SEMMI SZOJLER HA KÉRHETEM
ha a 6. évad alatt a Matt Smithes részeket érted az axn-scfifin már jó pár rész lement szinkronosan a neten biztos megtalálod
az én kérdésemre meg hogy mikor folytatják irjátok meg légyszi nem akaroklemaradni róla
Szombat 2012-10-06 11:30
Ki vagy, doki? VI.
Episode 1 | Series | Adventure, Drama
Itt van a Ki vagy Doki? 6. évad magyar premierjének időpontja amit az AXN Fog adni...
Amúgy itt meg lehet nézni ha valaki nem hiszi el...
Csak kiválasztja a szombati vagy vasárnapi napot és látni fogja ugyanis minden hétvégén leadnak 2 részt...
Ez a 6. évad amikor már Matt Smith játssza a főszerepet...
De komolyan mit nem lehetett ezen érteni már bocsánat...
(Ezt egyszerűen kideríthetted volna úgy ,hogy beírod a google-be ,hogy ki vagy doki 6. évad és kiadja ,hogy miről van szó...)
Ez az az évad amikor a "csend" ellen harcol a doktor mert ki akarják nyírni...
Ha láttad az évadot akkor tudod miről beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!