Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez lehetséges? (Doctor Who-s...

Ez lehetséges? (Doctor Who-s kérdés, lehet hogy spoiler)

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy az Amy szomszédjában élő nagyi igazából River Song idős korában?

Ugyan olyan kitűzője van a néninek, mint Rivernek amikor Amyék esküvőjén elmeg az utcán.

[link]

2012. aug. 16. 20:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ne mond meg senkinek de River halálát már láttuk. A Könyvtárba az adattárba lett rakva a tudata és még fiatal volt. Szóval nem lehetséges. Sőt még lehet, hogy öregedni sem tud mivel félig Idő Lord.
2012. aug. 17. 19:08
 2/22 anonim ***** válasza:
50%

tuti nem

mivel River a könyvtárban meghalt. + mivel félig idő lord nem öregedne meg.

2012. aug. 17. 19:47
 3/22 anonim ***** válasza:
Ezt mondtam én is!!
2012. aug. 18. 06:59
 4/22 Keitha ***** válasza:
Hát először is. River nem halt meg a könyvtáros résznél, mert a 6.évadban él és virul. Mellesleg mivel félig Időlord akár öreg nénivé is regenerálódhat. Ja és amikor Amy gyerekkori barátja volt akkor gyerekre regenerálódott, majd felnőtt, szóval sztem lehetséges. De az is lehet, hogy a forgatáson a nénink megetszett a kitűző, és elkérte, mondván úgy sem vesszük észre :)
2012. aug. 18. 21:23
 5/22 anonim ***** válasza:
Légyszíves nézd meg újra a sorozatot rendesen még mielőtt ekkora baromságot írnál. River Song fiatal énje van a 6.évadban de a könyvtárosnál az öregebb. Az idővonaluk ellentétes írányba telik így mikor a Doki megismeri őt akkor River már minedt tud róla de mikor River ismeri meg a Dokit akkor már a Doktor tud mindent Riverről.
2012. aug. 18. 22:23
 6/22 A kérdező kommentje:

Igen, ezt mind tudom.

De a könvytáras rész végén a rendszer lementi Rivert. Ha Donna, Donna pasija, meg még a másik pár ezer ember így túlélte.

2012. aug. 20. 16:19
 7/22 anonim ***** válasza:
De ha ezt tudod akkor tudod, hogy nem lehet ő.
2012. aug. 20. 22:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Miért, én simán kinézem Moffatból, hogy kitalál valamit.
2012. aug. 20. 23:11
 9/22 anonim ***** válasza:
Fogd már föl, hogy River egy gépben van a Vasta Nerada erdejében ahova senki sem megy mert az az ő erdejük. River ott van és ott is marad örökre.
2012. aug. 21. 15:51
 10/22 anonim ***** válasza:
bár Moffattból kinézem,hogy összekutyul valamit még a 7. évad végéig (mivel Alex Kingston azt hiszem addig vállalta River szerepét)és ha River ne adj Isten regenerálódna az egész könyvátras rész elméletet fel kéne rúgni.
2012. aug. 21. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!