Ez lehetséges? (Doctor Who-s kérdés, lehet hogy spoiler)
Lehetséges, hogy az Amy szomszédjában élő nagyi igazából River Song idős korában?
Ugyan olyan kitűzője van a néninek, mint Rivernek amikor Amyék esküvőjén elmeg az utcán.
Utolsó kettő egyetértek veletek...NA most :
---SPOILER---
Ha láttátok a 7. évadot tudjátok,hogy River az ANGYALOK ELFOGLALJÁK MANHATTANT című részben is szerepel.De nem ez a lényeg.Hanem a befejező epizódban a DOKTOR NEVE című részben River tudatát konferenciahívásra hívja Madame Vastra és Jenny aztán River mentális kapcsolatban marad Claraval...És az epizód vége fele mielőtt River elmenne ezt mondja(nem pontos):
-Doktor, én Claraval álltam mentális kapcsolatban.Ha ő meghalt, hogy lehetek még mindig itt?
-Okéé.Hogy? -kérdezi a Doktor
-Spoiler! Viszlát drágám még találkozunk!
Szóval ez lehet célzás arra is hogy Clara él,de ez fölösleges lett volna mivel a Doktor tudta,hogy él azért készült bevetni magát a Doktor idővonalába...
Ezelőtt a Doktor azt mondta Rivernek,hogy már rég el kellett volna enyésznie meg ilyenek. ... Ezt onnan tudhatjuk,hogy a könyvtárban ugye a csavarhúzóban is csak egy olyan tudatmegörző ketyere volt ...Vagyis Rivernek csak a tudatának a lenyomatát őrizte meg a csvarhúzó magyarul RIVER MEGHALT. DE a rajongók többsége leolt mindekit azzal,hogy River meghalt és kész.MIKÖZBEN elsíklanak a legkissebb dolgok felett. Figyu River ugye összekötötte magát a könyvtárral mielőtt meghalt... ÉS mivel a könyvtár mindenkit lementett pl. a sok ember,meg pl Donnát is... Lehetséges,hogy mikor River összekapcsolta magát a rendszerrel mindenét elmentette a rendszer, DE ezt a Doktor nem tudta meg.Moffat bármit kitalálhat...ugye ahogy előttem írták Moffatből bármi kitelik.
Lehet hogy River azért mondta hogy SPOILER mert lehet,hogy visszatérhet. Valaki értette ezt katyvaszt amit végig gondoltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!