Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez lehetséges? (Doctor Who-s...

Ez lehetséges? (Doctor Who-s kérdés, lehet hogy spoiler)

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy az Amy szomszédjában élő nagyi igazából River Song idős korában?

Ugyan olyan kitűzője van a néninek, mint Rivernek amikor Amyék esküvőjén elmeg az utcán.

[link]

2012. aug. 16. 20:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha river song visszatér a 7-dik évadban akkor is csak egy fiatalabb énje lehet mivel ő meghal a könyvtárosrészben a regenerálódó energiáját pedig elhasználta a doktor megmentéséhez.
2012. szept. 6. 21:16
 12/22 anonim válasza:
Nem lehet River mert a fizikai teste valószinüleg megsemmisült a könytárban mikor a gépre kötötte magát. Regenerálódni se regenerálódhatott mert mondta a Doktornak hogy nem lehet (ezért ült be helyette). Test nélkül meg nem lehet hova tölteni a tudatot, ezért ott fog maradni az adattárolón. A Doktor szintúgy nem mentheti meg, mert keresztezné a saját idövonalát.
2012. szept. 8. 15:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Attól még egy korábbi River Song lehet...
2012. nov. 11. 15:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Elég régi már ez a kérdés, de szerintem lehet h nem ott fog River meghalni. Ugyanis ha belegondoltok, az a könyvtáras eset (a 6-7. évad idejében, igen tom h hamarabb volt, csak viszonyításként írtam ide) a Doctor múltja és River jövője. Namost River abban a részben vmi olyasmit mondott,h a Doctor küldte őt oda meghalni, majd a következő részekben a Doctor többször is elmondta,h a fix pontokon kívül, (tehát a legtöbb dolgot) mindent meglehet változtatni. Szóval sztem nem elképzelhetetlen,h a jövőben talál vmi megoldást arra,h River ne haljon meg.
2013. febr. 18. 23:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó kommentelővel.Hozzá teszem,hogy Alex azt nyilatkozta,hogy Moffatnek csak egy telefonba kerül és River máris visszatér a kamera elé.Valamint Moffat is beszélt arról hogy talán ki silanizálnak valamit hogy River visszatérjen!!!Ennyi.Szóval nincs kizárva hogy River visszatérjen:AZ IDŐ ÚJRAIRHATÓ.és nem lenne nehéz kitalálni valamit mivel River él a konyvtár rendszerében szóval valami röpke indokkal visszahozhatják mert pl.csak ő segithet a Dokinak vagy vilagvege van es egyszer csakis egyszer elmehet segiteni a Doktornak valami hiper szuper módon...
2013. ápr. 11. 09:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Jah és előbbi kommentelőknek a számítógép csak River tudatát mentette el de a többi embert úgy ahogy van elmentette de River teste elpusztult.Amúgy szerintem is River visszatér.Nektek nem fura hogy a hatodik évadban ugye River az ÖLJÜK MEG HITLERT című részben ismeri meg őket és az utolsó részben már rendesen ismeri a doktort meg minden...Jó tudom akkor összezavarodott az idő...De akkor is...Egy kis csellel simán visszahozhatják Rivert.Mert lássuk be a nézők 90 százaléka imádja Rivert!!!
2013. jún. 16. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Utolsó kettő egyetértek veletek...NA most :

---SPOILER---

Ha láttátok a 7. évadot tudjátok,hogy River az ANGYALOK ELFOGLALJÁK MANHATTANT című részben is szerepel.De nem ez a lényeg.Hanem a befejező epizódban a DOKTOR NEVE című részben River tudatát konferenciahívásra hívja Madame Vastra és Jenny aztán River mentális kapcsolatban marad Claraval...És az epizód vége fele mielőtt River elmenne ezt mondja(nem pontos):

-Doktor, én Claraval álltam mentális kapcsolatban.Ha ő meghalt, hogy lehetek még mindig itt?

-Okéé.Hogy? -kérdezi a Doktor

-Spoiler! Viszlát drágám még találkozunk!

Szóval ez lehet célzás arra is hogy Clara él,de ez fölösleges lett volna mivel a Doktor tudta,hogy él azért készült bevetni magát a Doktor idővonalába...

Ezelőtt a Doktor azt mondta Rivernek,hogy már rég el kellett volna enyésznie meg ilyenek. ... Ezt onnan tudhatjuk,hogy a könyvtárban ugye a csavarhúzóban is csak egy olyan tudatmegörző ketyere volt ...Vagyis Rivernek csak a tudatának a lenyomatát őrizte meg a csvarhúzó magyarul RIVER MEGHALT. DE a rajongók többsége leolt mindekit azzal,hogy River meghalt és kész.MIKÖZBEN elsíklanak a legkissebb dolgok felett. Figyu River ugye összekötötte magát a könyvtárral mielőtt meghalt... ÉS mivel a könyvtár mindenkit lementett pl. a sok ember,meg pl Donnát is... Lehetséges,hogy mikor River összekapcsolta magát a rendszerrel mindenét elmentette a rendszer, DE ezt a Doktor nem tudta meg.Moffat bármit kitalálhat...ugye ahogy előttem írták Moffatből bármi kitelik.

Lehet hogy River azért mondta hogy SPOILER mert lehet,hogy visszatérhet. Valaki értette ezt katyvaszt amit végig gondoltam?

2013. aug. 11. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:
jah amúgy meg szerintem lehetséges.amúgy meg milyen hülyeség ez hogy nem tud megöregedni mert félig idő lord...ez idiótaság...Dehogynem megöregszik és mikor túl öreg regenerál...atyám szerintetetek egy időlord vénembernek születik?vagy ha 2 évesnek regenerálódik valami miatt akkor 2 éves lesz mindig? ugyan már..
2013. aug. 11. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Eddigi utolsó négy mind jó válaszok.Szerintem lehet az is,hogy ha River halála fix pont akkor ő is csinálhat egy olyan teselectás trükköt.Jó tudom hogy a Teselectát lelőtte River de még vannak ilyen másolórobot izék...Tudjátok az Öljük meg Hitlert-ben mondták,hogy van központjuk meg minden... Lehteséges lenne nem?
2013. aug. 13. 09:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Sztem kétszer ugyanazt a poént nem sütik el a másoló robotokkal. Sztem River még mindenképp benne lesz, mert mikor a Doctor elmentette őt a könyvtárban, akkor River azt mondta,h a Doctor küldte őt oda és ez eddig még nem történt meg. Szal sztem a következő Doctor lesz az, aki odaküldi őt és talál vmi módot a megmentésére vagy nemtom.
2013. aug. 13. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!