Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporító vs tenyésztő?

Szaporító vs tenyésztő?

Figyelt kérdés

namost a tenyésztő mitől tenyésztő?

illetve

ami itt van [link] azt értem és alap h csak normális emberektől vásárolunk kölyökkutyát..de ha 20-30 ezerért adja attól lehet normális nem?

ebben a témában várok tanácsot,segítséget

előre is köszönöm:)

2010. júl. 11. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
jav: tik+chippelés, nem 72, hanem 42 e ft.
2010. júl. 15. 10:36
 62/63 A kérdező kommentje:
10:33 neked mennyire jön ki egy pici kislány westie?:D
2010. júl. 15. 17:28
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs westim. De nem mindenki utazik 5000 km-t egy fedeztetésért, ha van itthon is jó fedezőkan. Kisebb testü , valamivel kevesebb a táp, de többet kell a szőrápolásra forditani. Azért a mérleg nagyjából egy szinten van. Én azt mondom, hogy 70-80 e ft.-ért már lehet szép kiskutyát venni. ha fiatal a tenyészet, ott még a kezdők lelkiismeretesebbek is. Vagy látogass el a fajtamentőkhöz, kérd meg, vegyenek előjegyzésbe, addig ők is megismernek Téged, a körülményeidet, Te is megtanulhatsz mindent , amit egy westiről tudni kell. És sajnos biztos lesz olyan kutyus, akit már meguntak, vagy kidobtak, és őt örökbe fogadhatod.
2010. júl. 15. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!