Szaporító vs tenyésztő?
Figyelt kérdés
namost a tenyésztő mitől tenyésztő?
illetve
ami itt van [link] azt értem és alap h csak normális emberektől vásárolunk kölyökkutyát..de ha 20-30 ezerért adja attól lehet normális nem?
ebben a témában várok tanácsot,segítséget
előre is köszönöm:)
2010. júl. 11. 21:21
1/63 A kérdező kommentje:
mmint attól lehet egészséges a kutya nem?:)
2010. júl. 11. 21:24
2/63 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. attól, hogy nem tenyésztő még nem biztos, hogy beteg kutyát kapok tőle...
3/63 A kérdező kommentje:
ja vagy a szaporítótól sem..
szóval attól h 20,30ért adja még lehet lelkiismeretes és lehetnek egészségesek a kutyik nem?:D
2010. júl. 11. 21:27
4/63 anonim válasza:
de igen. én sem tenyésztőtöl kapom a kutyát... mégis mindent megtesz a kutyusaiért. és egészségesek
5/63 anonim válasza:
Szia! Az én kutyámat anno 5 éve vettem 20ezerért----> egyszer az udvaron csak úgy eldőlt magától, nemtudott felkelni szerencsétlen, az orvos aztmondta a gerncincével van gond, rosszul fejlődött a csigolyája, utána kiderült, hogy diszpláziás, most a szemhélyát műtötték mert befelé fordult.... és még kitudja mi fog következni. Én ha legközelebb veszek, gondos tenyésztőtől fogok, ha kell éveket várok rá, de egészséges kutyát akarok!
6/63 anonim válasza:
Nem. 20-30 ezerből nem kapja meg a kutya az összes oltást,és nem csináltatja meg a kutyának a szűréseket ennyiből. A tenyésztő betegségekre szűretett,oltott törzskönyves kutyát ad,a szaporító meg ki tudja milyent...
7/63 anonim válasza:
Ennyi pénzből a genetikai betegségekre való szűréseket nem tudja elvégeztetni a szülőkön. Innentől kezdve csak a vakszerencsén múlik, hogy örököl valamit, vagy sem.
8/63 A kérdező kommentje:
értem de most egy drága kutya is megbetegedhet nem?
szóval mi köze ennek a kölyök árához..
illetve ha jól vannak tartva és szeretve vannak akkor tök mindegy h tenyésztő v szaporító..a lényeg h lelkiismeretes legyen..még írjatok pls tapasztalatokat,tanácsokat:D
2010. júl. 11. 21:31
9/63 A kérdező kommentje:
de az oltásokat mi beadatjuk neki..meg picikorában akkor úgyis megnézi az orvos nem?
2010. júl. 11. 21:32
10/63 A kérdező kommentje:
am értem h annyiból nek kapta meg az oltásokat..de ha mi beadatjuk neki akkor..?
2010. júl. 11. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!