Húsvétkor bérelni fogunk nyuszit /állatvédők kíméljenek! /, és kapunk hozzá ketrecet, almot, kaját. Hogyan gondozzam a nyuszit?
Mivel lehet etetni?Ha kivesszük a ketrecből, mire ügyeljek?
+szüleimet szeretném rábeszélnim, tartsuk meg a nyulacskát. Szerintetek milyen érveket mondjak?Én gondoznám, lenne a szobámban...Köszi előre is, csak normális, segítőkész válaszokat várok!
Nem akartalak megbántani!:)
De annak örülnék ha nem vinnétek vissza mert hidd el hogy megfogod szeretni te is és akkor már biztos hogy nem akarod visszavinni!
ja és én voltam a "JÉZUS ATYA ISTENES"VÁLASZOLÓ!:)
Semmi baj!
Én is gyorsan hülye tudok lenni!
Boldog húsvéti ünnepeket kívánok neked is és a nyuszinak is!
Milyen nyomorék vagy, szánalmas.
"Azt hittem valami állatvédő"
Az lenne a legjobb ha MINDENKI az lenne!
Miért te nem vagy az?
Köszi a válaszokat!
Nem biztos, hogy sikerül megtartani Robertot (így neveztem el!:)), sajnos!!!De még talán lehet!Csakhogy kiderült, hogy Rob hatalmas házinyúl, amit eddig nem tudtam!Így a cuki, kicsi nyusziból hamar óriási nyúl lesz!Én így is megtartanám, csak hát a szüleim...De még nem adom fel!!!
Egyébként szerintem nem kéne mindenkinek állatvédőnek lennie!Közel sem!Persze, Én is próbálom védeni az állatokat, ha tudom, hogy tényleg bajuk eshetne, és sosem kínoznék, bántanék egy élőlényt, hisz minden állatot imádok!Jogos eset pl.:ha egy kisbabának visznek haza 2 napra egy kis nyuszit, azzal Én sem értek egyet!De ha egy felelőség teljes, tájékozódott ember visz haza 6 napra egy nyulat, azzal semmi bajom!És nem értem, neked miért van!Mert inkább az a nyomorék, aki még csak nem is olvassa el végig, amit írtam, csak beküld valami szánalmas megjegyzést!Nem akarok sértegetni mindenkit, csak ez a véleményem!Bocs!
Mi van?!
És most miért is nem kéne mindenkinek állatvédőnek lennie?
bocs, én is állatvédő vagyok, ugyhogy nem is papolok... ha tetszik, csak tessék, ...( nem támogatom) DE!! az állatkertbe ne hozd semmiképp, mert önkéntes vagyok, és majdnem minden héten kapnak szőrös állatokat a ragadozók, szóval megölik őket!!
hát ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!