Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ki szokott egeret agyoncsapni,...

Gyümölcskosár kérdése:

Ki szokott egeret agyoncsapni, ha az egércsapdában nem pusztul el?

Figyelt kérdés
Családi házban lakom a családommal. Sajnos évről évre megjelennek az egerek, és viszonylag sok. Egér csapdával szoktam őket megfogni. Már a hatodikat fogom el. Csakhogy nem pusztulnak el azonnal. Így kénytelen voltam, agyonütni, hogy ne szenvedjem tovább. Múltkor a férjem tette ezt. Hozzá kell tennem, nagy állat barátok vagyunk, vannak állataink. Igencsak megviselt ez mindkettőnket. Én még sosem csaptam agyon egeret. Remélem nem itéltek el ezért, nekem is rosszul esett ez. Életemben is csak bogarakat csaptam agyon, de azokat is sajnálom. A ragacsot nem szeretem, mert az brutáis. A méreg nálunk nem vált be. Ti pusztítottatok el egeret? Azt hiszem nem csinálok ilyet többé inkább hagyom elpusztulni, de akkor meg az egeret sajnálom, hogy vergődik sokáig.
2015. okt. 9. 11:54
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége?
2019. aug. 24. 22:55
 42/42 anonim válasza:
Most fogta meg a cuki kis egérkét a hagyományos csapda, majdnem megsirattam. De én is tartok a betegségektől, már érezni lehetett a jellegzetes egérszagot. Szegényke szűrét egyszer már kitettem a házból, mögöttünk nagy szabad terület, de valahogy visszatalált vagy a rokonai is felfedezték a téli szállásnak valót.
2019. szept. 1. 23:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!