Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ki szokott egeret agyoncsapni,...

Gyümölcskosár kérdése:

Ki szokott egeret agyoncsapni, ha az egércsapdában nem pusztul el?

Figyelt kérdés
Családi házban lakom a családommal. Sajnos évről évre megjelennek az egerek, és viszonylag sok. Egér csapdával szoktam őket megfogni. Már a hatodikat fogom el. Csakhogy nem pusztulnak el azonnal. Így kénytelen voltam, agyonütni, hogy ne szenvedjem tovább. Múltkor a férjem tette ezt. Hozzá kell tennem, nagy állat barátok vagyunk, vannak állataink. Igencsak megviselt ez mindkettőnket. Én még sosem csaptam agyon egeret. Remélem nem itéltek el ezért, nekem is rosszul esett ez. Életemben is csak bogarakat csaptam agyon, de azokat is sajnálom. A ragacsot nem szeretem, mert az brutáis. A méreg nálunk nem vált be. Ti pusztítottatok el egeret? Azt hiszem nem csinálok ilyet többé inkább hagyom elpusztulni, de akkor meg az egeret sajnálom, hogy vergődik sokáig.
2015. okt. 9. 11:54
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Egyépként meg nem hiszem, hogy senki nem tett még ilyet! Az nyilván jobb lett volna, ha hagyom még órákig szenvedni? Pár napja, ugyanígy járt egy egér, azt hagytam magától elpusztulni. De szerencsétlen még 1 óráig szenvedett mire elpusztult. Az jobb?
2015. okt. 9. 12:18
 12/42 anonim ***** válasza:

Vegyél egy olyan egércsapdát, ami azonnal végez vele, ne szenvedjen.

VAgy egy olyan élőcsapdát, amiben megmarad, és eltudod vinni valami mezőszélére, vagy egy kis rétre vagy akárhova ahol van zöld.

Én is azt vallom, hogy oké, édik a kis egerek, de nem túl jó ha elszaporodnak akár lakásban, akár máshol. Akár tetszik akár nem kártevő.

De azért ha már arra kerül a sor, hogy távozzon örökre, akkor tegyük már ezt úgy, hogy ne szenvedjen szegény.

2015. okt. 9. 12:22
 13/42 anonim ***** válasza:
7%
En nem, de mamam falun lakik, o szokott agyoncsapni ragcsalot, mar volt, hogy kigyot is. De tolunk most mit varsz?
2015. okt. 9. 12:23
 14/42 A kérdező kommentje:
Véleményeket, és ötleteket vártam, és várok ennyi. Majd kitalálok valamit, ahogy kitudom vinni őket a mezőre. Ja ha valaki csirkét vág le, az nem durva ugye? Érdekes az ilyen embereket senki nem ítéli el? Pedig ha elvágjátok a nyakát, nem pusztul el azonnal! Ez nem állatkínzás? Vagy a disznóvágás, stb? Azok az emberek nem állatkínzók? Engem mondhattok állatkínzónak, de nem vagyok az, különben nem lenne sok állatom, és szerencsére jó sorsuk van mindegyiknek. Csupán a szenvedését akartam megrövidíteni szerencsétlennek. Ez minden.
2015. okt. 9. 12:30
 15/42 A kérdező kommentje:
Nem akarom bántani a mamádat, de amit ő csinál az mi? Azokat az állatokat nem sajnálod?
2015. okt. 9. 12:36
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
nekünk ilyen cápafej egérfogónk van, abban kinyúvadnak rögtön, vegyél olyat.
2015. okt. 9. 12:44
 17/42 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy élve befogó, aztán kiviheted őket valahova :)

[link]

2015. okt. 9. 12:46
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt éreztem, amior a szomszéd néni áthívott, mert bement hozzá egy patkány. A néni sétabotjával tudtam a falhoz szorítani a fürdőkád alatt. Adiig nyomtam a falhoz, amíg bele nem puszult. Ti mit csináltatok volna a helyemben? Elvégeztem a feladatot, amiért odahívtak.
2015. okt. 9. 12:47
 19/42 anonim ***** válasza:
A macskának köszönhetően esélye sincs egérnek.
2015. okt. 9. 12:48
 20/42 A kérdező kommentje:
Valaki megért engem, ennek örülök! Sajnos vannak helyzetek, amikor nem tudunk mit csinálni, meg kell tenni amit nem tudunk. Az élve fogót kifogom próbálni! Én is azt kérdezem, amit irt a kedves utolsó író, hogy ti mit tettettek volna a helyemben? Néztétek volna, ahogy magától elpusztul, ha már az egérfogó elkapta? Inkább vergődjön abban?
2015. okt. 9. 12:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!