Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ez komoly? Az emberek tényleg...

Ez komoly? Az emberek tényleg ennyire "állatok"? :- (

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 14. 15:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utána kéne nézni, hogy van e olyan hörcsög fajta, amit a bundájuk miatt tenyésztenek! Ha nincs, akkor illegális! Ha van, akkor semmit sem tehetsz!=(
2010. márc. 14. 15:59
 12/29 anonim ***** válasza:
56%
Én se értem minek bundát késziteni szegény állatokból.Azt hogy a húsukat megeszik azt megértem de ezt a bunda dolgot és még a hasonló dolgokat(pl:az állatok kitömése és értelmetlen gyilkolása)nem!
2010. márc. 14. 16:14
 13/29 anonim ***** válasza:

Ugye a leírását is olvastad a linkelt aukciónak? ÖRÖKÖLTE

Ha te örökölnél ilyent vagy hasonlót, mondjuk nagyapádtól, aki vadász, mit tennél?

2010. márc. 14. 16:17
 14/29 A kérdező kommentje:
Olvastam, h örökölte, írtam is az egyik kommentemben (talán te nem olvastad...?) én amúgy kidobnám. Különben meg nem hiszem el 100%- osan, hogy örökölte, de ez más kérdés.
2010. márc. 14. 16:20
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
Én elhiszem, hogy örökölte, és nem dobnám ki, esetleg odaadnám olyannak, aki ért hozzá, vagy vadászklubnak, vagy olyan üdülőhelynek, étteremnek, ami a vadász stílusra alapoz (pl. vadászkastély vagy hasonló). Nekem egyik nagybátyám hivatalosan is vadász, tagja vadásztársaságnak, van másik munkája is, szabadidejében meg ezt csinálja, ők nem pusztítanak feleslegesen, az állományt segítenek megfelelő arányban megtartani, és az orvvadászokat is igyekeznek megfékezni.
2010. márc. 14. 16:28
 16/29 anonim ***** válasza:
56%
én sem nagyon hiszem el, hogy örökölte... :S
2010. márc. 14. 16:29
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem ide tartozik ugyan, de az utolsó előtti hozzászólónak: a nagybátyád milyen ember (?) ha a gyilkolás a hobbija? Nevezhetjük vadásznak, attól még a szabadidejében állatokat öl, akiknek esélyük sincs a puskával szemben...ugye ebben azért egyetértünk?
2010. márc. 14. 17:29
 18/29 anonim ***** válasza:
56%
azt még megértem h a húsáért megölünk állatot pl:csirkét (nagyon sajnálom őket is) de húst ennünk "kell" mert az egészséges meg szeretjük de erre mi szükség van? csilli -viilli szörmés bunda pff .... akk inkább be megyek az adidasba és veszek ott kabátot!minek vesszüök el más(állatok)bőrét , szőrét ha nekünk is van ?xD
2010. márc. 14. 17:56
 19/29 anonim ***** válasza:
A nagybátyám nem gyilkos, a vadászok, aki hivatásos vadász, azok nem gyilkosok, szabályozzák az állatállományt, figyelnek a veszélyben lévő fajokra, védik őket a természetes ellenségeik ellen is, és az orvvadászok ellen is, csak poénból nem lőnek állatra. Az orvvadászok gyilkosok, de nagybátyám nem orvvadász, hanem hivatalosan vadásztársasági tag, elég komoly vizsgákat kell megcsinálni, és komoly tudással kell rendelkezni a vadakról, hogy valaki hivatalosan vadász lehessen, tudni kell felismerni a veszett állatot is, és adott esetben azonnal cselekedni, hogy azt eltávolítsák. Egyébként nagybátyám kiváló orvos. Légyszíves ne minősítsd se őt se a többi hivatalos vadászt, ők komoly munkát végeznek a természetvédőkkel és a többi hasonló egyesülettel, hogy hazánk vadon élő állatállománya megmaradhasson természetes formájában, és ne csak állatkertben csodálhasd meg a hazánkban honos vadon élő állatokat.
2010. márc. 14. 19:15
 20/29 anonim ***** válasza:

1. vagyok, és ahhoz mit szóltok amikor a nyulakat is levágják? :(

Nem tudom miért ilyenek az emberek...szerencsétlen állatok semmi rosszat nem csináltak és mégis így kell velük bánni :(

2010. márc. 14. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!