Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ez komoly? Az emberek tényleg...

Ez komoly? Az emberek tényleg ennyire "állatok"? :- (

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 14. 15:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%
Az emberek a legrosszabb élőlények. És amikor mondjuk egy vad megtámad egy embert, akkor még az emberek vannak felháborodva...:S
2010. márc. 14. 15:42
 2/29 anonim ***** válasza:
72%
Ez kb olyan mint a macska bunda! De teljesen mindegy miből csinálják(kutya, macska, csincsilla, róka....), gusztustalan aki készíti és az is aki hordja!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 14. 15:44
 3/29 A kérdező kommentje:

Igazad van :-(

az embereknek mindent meg kell enni, mindent meg kell ölni, hogy bundát készíthessenek belőle... beteg, brutális világ ez. Meg is érdemeljük (az emberiség) ezt a sok betegséget és bajt, amennyit ártunk a Földnek, az élőlényeknek...

Mennyi hörcsögnek kell pl. elpusztulnia egy kabátért?? :-(((

2010. márc. 14. 15:46
 4/29 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó vagyok. Azt még hozzáteszem, hogy majd írni fognak ide, hogy a csirkét meg a malacot nem sajnálod, amikor párizsit eszel? Mert az én kérdésemhez is írtak ilyenek! Oltsd le őket. Sajnálunk minden állatot!!!! Csak még mielőtt beszólnának!
2010. márc. 14. 15:47
 5/29 anonim ***** válasza:
46%
Megszámlálhatatlanul sok állat szenved ezen a Földön!!!!! Te csak annyit tehetsz, hogy véded a környezeted, nem hordasz ilyen bundákat és az is nagy segítség, ha elmész önkéntesnek egy menhelyre! Lehet segíteni, de megakadályozni nem!!!!!!:(
2010. márc. 14. 15:50
 6/29 anonim ***** válasza:
46%
Hahó, ez illegális? Múltkor a naplóban volt a macskabunda. Nem kellene ezt jelenteni?
2010. márc. 14. 15:51
 7/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindhárom választ. Utolsónak: köszi, tudom milyenek az emberek... engem olthatnak, én nem eszem sem csirkét sem malacot, semmiféle állatot. De azt elfogadom, h mások megeszik, sőt, szeretik (csak nem értem) De ERRE mi szükség van...?

Örülök, h legalább az első 2 ember aki hozzászólt, úgy gondolja mint én...

2010. márc. 14. 15:51
 8/29 A kérdező kommentje:

Közben jöttek hsz- ek, én megteszem amit tudok, de sajnos úgy tűnik az kevés :-(

Lehet, h jelenteni kellene, nem tudom, h illegális- e. Habár az eladója azt írja, hogy örökölte... persze...

2010. márc. 14. 15:53
 9/29 anonim ***** válasza:
46%
Igen ilyenek az emberek sajna.
2010. márc. 14. 15:56
 10/29 anonim ***** válasza:
58%

Én is sajnálom őket..még a csirkéket is ..de tényleg :(

főleg akkor amikor elvágják a nyakukat,és az emberek a lábait eszik...:S fúúj..

sajnos ilyen a világ :(

2010. márc. 14. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!