Ez most komoly hogy vannak ilyen emberek, vagy csak hülyéskednek?
Figyelt kérdés
Már ezerszer láttam idióta kérdéseket, amikre idióta válaszok voltak, (de gondolom a válaszokat csak poénból adták) és szerintetek ezek nagy része poén, vagy vannak még ennyire szánalmas, vagy inkább idióta emberek?2011. júl. 14. 14:16
2/6 anonim válasza:
sztem meg az is pontosan ugyan olyan hülye kérdés amit most te feltettél!!! szted van olyan valaki aki komolyan ír le valami hülyeséget?? normális vagy egyáltalán???
gondolkozz el azon hogy mit jelent az hogy : B*zi e vagy?
x"DDD
3/6 anonim válasza:
csakran eszed meg a saját taknyod????
4/6 anonim válasza:
kérdező, szerintem nincs jó humorérzéked. :(
6/6 anonim válasza:
Én is láttam már pár hihetetlenül sz*r humor rovatba írt humorosnak szánt kérdést... és ez nem azt jelenti, hogy nincs humorérzékem, mert a többi kérdésen és a válaszokon lehet nevetni, de ezeknél nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!