Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ők akkor komoly emberek?

Ők akkor komoly emberek?

Figyelt kérdés

Akik nagyon beszélnek a komolyságról, és nem is az, hogy felvágnak vele, vagy csak nagyon ritkán (vágnak fel vele) hanem mondjuk, nagyon tanítani akarják a másiknak a komolyságot (mondjuk pl egy adott témával kapcsoaltban, elkezd róla úgy beszélni, mintha annyira tudná, mert szerinte nagyon tudja és még mellé igen kifejti--> itt egy konkrét példa erre: Párkapcsolatról van szó mondjuk. és akkor így elkezdi: "Egy kapcsolatban nagyon fontos az összhang és az, hogy figyeljünk a másik félre"=ez igaz is, de remélem értitek hogy miről beszélek), egy konkrétumot is ,

azok komoly emberek, vagy annyira komolytalanok, hogy evvel védekezni, vagy egyszerűen csak beképzelik maguknak, de azért tudnak valamit?

Szerintetek?

2011. ápr. 3. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:

"Egy kapcsolatban nagyon fontos az összhang és az, hogy figyeljünk a másik félre"

Wááá, annyira utálom, mikor valaki betanulja az összes közhelyet, folyton azokat ismételgeti, és azt hiszi, ő sz*rta a spanyol viaszt :S De az a durva, hogy a "közvélemény" tényleg azt tartja intelligensnek, aki ilyen... -.-' Persze nem a nagyon extrémen közhelyes közhelyekre gondolok, hanem például mint ez a mondat.

2011. ápr. 3. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom nekem édes mindegy ki mit mond, csak legyen értelme.
2011. ápr. 3. 11:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Veled értek egyet, és szerintem is betanult mondatok! De amúgy a csáwó teljesen tisztába van vele és ténylegúgy is csinál. Csak szerinted, az ilyenektől komoly lesz, és most nem arra gondolok, hogy mond egy ilyen mondatot és máár fuu de okos, hanem arra, hogy minden egyes témában mond okos mondatot, de kisséfelvág vele!

Szerinted? :-/

2011. ápr. 3. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem baj, ha valaki megtapasztalta, hogy ez így van, és továbbadja. Nekem is van egy barátom, aki még pár évvel fiatalabb nálam, és rengeteget szokott töprengeni a dolgokon, én pedig elmondom, hogy szerintem hogy van, vagy én mit tapasztaltam, hátha ez segít neki. Nem azért van ez így, mert annyira komolynak vagy okosnak érzem magamat, egyszerűen csak ha valakinek segítségre van szüksége, és ezt ki is mondja, akkor miért ne mondanám el a véleményemet, a tapasztalatomat? Ha valaki okoskodik, tehát olyan témával próbál felvágni, amihez látszólag semmi köze, az megint más téma, ilyenkor finoman helyre kell tenni az illetőt, és kész.
2011. ápr. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!