Melyik háziállatot válasszam?
Figyelt kérdés
Olyan kellene amit nem kell párban tartani és nem kell neki nagy hely.Az is szempont hogy lehessen simogatni vagy játszani vele.2010. márc. 7. 20:02
12/19 anonim válasza:
tengerimalac! de csak ha minden nap tudsz vele 2-3 órát foglalkozni.
13/19 anonim válasza:
A hörcsögöt nem ajánlom,hisz nem játszásra,simogatásra van,mindig próbál kimászni a kezeid közül.
A nyuszit ajánlom,nagyon aranyos kisállat:)Vagy tengerimalac:)
14/19 anonim válasza:
hörcsög! nekem volt hörcsögöm (arany höri sajna má dec 25ota meghalt 4éves volt kis öregecske :D ) nagyon szelid voolt 1honaposan is akk se mászott ki a kezemböl hisz csak rám mászott a vállamra csak a kezemen volt meg a ketrecbe és nagyon okos csináltam neki bezárt kerületet könyvel én észre se vettem mit csinál erre kimászik ott xd és idejött hozzám kis furika volt kis pofa zacskos :D és még ha kiraktam meszib a ketrecen müanyagjára a kaját a nyelvével huzta be kis furi nyelve volt :D kis ronika :d
15/19 anonim válasza:
Aranyhörcsög. Nem kell neki nagy hely, nem kell párban tartani és lehet simogatni, játszani vele(futtatni a szobában)
16/19 csiivii válasza:
Szetem tengeri malacot vagy cicát nekem mind a kettő van és én ugy imádom őket 2 cicám és 2 tengerim van én azt ajánlóm!
17/19 anonim válasza:
Nyuszit, alapvetően magányos állatok, de ha sokat foglalkozol vele, akkor majd ő jön oda hozzád hogy simogasd. Meg lehet tanítani pár trükkre, szobatiszta. Vannak persze negatívumok is: vedléskor nagyon szőrzik, szeret rágcsálni, és kell neki egy bazi nagy ketrec.
18/19 anonim válasza:
akkor albino törpehörcsög kis korában oan aranyos mint a nem tom mi kis fehérkén és kis furi feje van :D probáljátok ki :D nagy korában is aranyos
19/19 anonim válasza:
A legjobb választás ilyen esetben az aranyhörcsög. Kell neki egy kis ketrec. Nagyon aranyos. Simogatni is lehet akár. De nem akarok rosszat írni mert az aranyhörcsög csak 1-2 évig él. Ezért inkább ajánlom a tengerimalacot! Sok színben van akár foltosban is. Elfogad zöldséget és nagyon sok mindent. Ő az ideális partner. :D Nem kell neki társ. De ha lesz mégis akkor nagyon sok utóddal bajlódhatsz. de aranyos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!