Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik háziállatot válasszam?

Melyik háziállatot válasszam?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amit nem kell párban tartani és nem kell neki nagy hely.Az is szempont hogy lehessen simogatni vagy játszani vele.
2010. márc. 7. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ám lehet hogy igazad van
2010. márc. 11. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
tengerimalac! de csak ha minden nap tudsz vele 2-3 órát foglalkozni.
2010. márc. 14. 19:02
 13/19 anonim ***** válasza:

A hörcsögöt nem ajánlom,hisz nem játszásra,simogatásra van,mindig próbál kimászni a kezeid közül.

A nyuszit ajánlom,nagyon aranyos kisállat:)Vagy tengerimalac:)

2010. júl. 13. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
hörcsög! nekem volt hörcsögöm (arany höri sajna má dec 25ota meghalt 4éves volt kis öregecske :D ) nagyon szelid voolt 1honaposan is akk se mászott ki a kezemböl hisz csak rám mászott a vállamra csak a kezemen volt meg a ketrecbe és nagyon okos csináltam neki bezárt kerületet könyvel én észre se vettem mit csinál erre kimászik ott xd és idejött hozzám kis furika volt kis pofa zacskos :D és még ha kiraktam meszib a ketrecen müanyagjára a kaját a nyelvével huzta be kis furi nyelve volt :D kis ronika :d
2010. júl. 13. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Aranyhörcsög. Nem kell neki nagy hely, nem kell párban tartani és lehet simogatni, játszani vele(futtatni a szobában)
2010. júl. 13. 19:59
 16/19 csiivii válasza:
Szetem tengeri malacot vagy cicát nekem mind a kettő van és én ugy imádom őket 2 cicám és 2 tengerim van én azt ajánlóm!
2010. júl. 13. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyuszit, alapvetően magányos állatok, de ha sokat foglalkozol vele, akkor majd ő jön oda hozzád hogy simogasd. Meg lehet tanítani pár trükkre, szobatiszta. Vannak persze negatívumok is: vedléskor nagyon szőrzik, szeret rágcsálni, és kell neki egy bazi nagy ketrec.
2010. júl. 13. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
akkor albino törpehörcsög kis korában oan aranyos mint a nem tom mi kis fehérkén és kis furi feje van :D probáljátok ki :D nagy korában is aranyos
2010. júl. 14. 11:29
 19/19 anonim ***** válasza:
A legjobb választás ilyen esetben az aranyhörcsög. Kell neki egy kis ketrec. Nagyon aranyos. Simogatni is lehet akár. De nem akarok rosszat írni mert az aranyhörcsög csak 1-2 évig él. Ezért inkább ajánlom a tengerimalacot! Sok színben van akár foltosban is. Elfogad zöldséget és nagyon sok mindent. Ő az ideális partner. :D Nem kell neki társ. De ha lesz mégis akkor nagyon sok utóddal bajlódhatsz. de aranyos:D
2010. júl. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!