Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik háziállatot válasszam?

Melyik háziállatot válasszam?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amit nem kell párban tartani és nem kell neki nagy hely.Az is szempont hogy lehessen simogatni vagy játszani vele.
2010. márc. 7. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

szerintem nyulat.

Nagyon aranyos állat. :)

2010. márc. 7. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Hím hullámos vagy nimfapapagáj, vagy hím kanári. Ha jól neveled, nem zajos, és szépen énekel.
2010. márc. 7. 20:06
 3/19 anonim ***** válasza:

hörcsög!nem kell pár neki hát kézben tartani lehet és simizni is de a játék alatt mit értesz?

[link] itt mindent megtalálsz a hörikről

nyuszi is jó de akkor RENGETEGET kell vele foglalkozni ha nincs párja

2010. márc. 7. 20:06
 4/19 anonim ***** válasza:
Macska, szobába való, kis méretű kutya: nem kell pár neki, lehet sőt szereti ha simogatod, játszol vele. A nagy hely az kinek mit jelent, nem igazán értem ennyiből neked honnan kezdődik a nagy.
2010. márc. 7. 20:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Még annyi, nekem nimfáim vannak, az egyik kis hím nimfám, aki nálam kelt ki, folyamatosan a vállamon ücsörög, és kifejezetten kéri a simogatást, olyankor lehajtja a fejét, megböki az arcomat, felborzolja a tollát, és nagyon élvezi. Játszani is lehet velük. Kanáriról nem tudom a játékot, szerintem velük is lehet, ha megbarátkoztok, csak azt tudom, hogy neki se kell nagy hely, és a hímnek nem feltétlenül kell pár.
2010. márc. 7. 20:07
 6/19 anonim ***** válasza:

szia !!!!!

minden állatnak kell pár semmelyik állat sem érzi jól ,magát egyedül ------>hát papagájt tuti ne válassz mert az belehalhat a magányba (tapasztalat)

időben sikerült neki párt találnunk :D

szóval bocsííííí de én a helyedben megbeszélném a szüleimmel hogy hadd legyen kettő kisállatom :D

amúgy ez télleg csak jó tanács akart lenni!!!!!:D:D:D

sok szerencsét a beszélgetéshez !!!:):):)

2010. márc. 8. 13:49
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem MINDEN,állatnak kell pár, pl.: hörcsögnek nem kell. Ő neki kis hely kell aranyos simogatható törpehörcsögök kicsit nem harapnak, az aranyhörcsögök kicsit nagyobbak de ugyanolyan aranyosak.
2010. márc. 8. 17:29
 8/19 anonim ***** válasza:
www.haziallat.hu vagy www.2hori.mindenkilapja.hu
2010. márc. 8. 18:13
 9/19 anonim ***** válasza:
13:49 - A papagáj nem hal bele a magányba, csak ha a dilis gazdi nem foglalkozik vele, nem eteti, nem itatja, nem takarítja rendesen, hogy ne kapjon fertőzést. Üdv! Egy tenyésztő
2010. márc. 8. 21:45
 10/19 anonim ***** válasza:

21:45

rengeteget foglalkoztam a kismadarammal mégis állandóan bújt a tükörhöz azt hitte hogy egy másik papagáj van benne :(de találtunk neki árt még időben így nem lett semmi baj

amúyg nekem ezt mondták

2010. márc. 11. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!