nyuszi is jó de akkor RENGETEGET kell vele foglalkozni ha nincs párja
2010. márc. 7. 20:06
4/19 anonim válasza:
Macska, szobába való, kis méretű kutya: nem kell pár neki, lehet sőt szereti ha simogatod, játszol vele. A nagy hely az kinek mit jelent, nem igazán értem ennyiből neked honnan kezdődik a nagy.
2010. márc. 7. 20:07
5/19 anonim válasza:
Még annyi, nekem nimfáim vannak, az egyik kis hím nimfám, aki nálam kelt ki, folyamatosan a vállamon ücsörög, és kifejezetten kéri a simogatást, olyankor lehajtja a fejét, megböki az arcomat, felborzolja a tollát, és nagyon élvezi. Játszani is lehet velük. Kanáriról nem tudom a játékot, szerintem velük is lehet, ha megbarátkoztok, csak azt tudom, hogy neki se kell nagy hely, és a hímnek nem feltétlenül kell pár.
2010. márc. 7. 20:07
6/19 anonim válasza:
szia !!!!!
minden állatnak kell pár semmelyik állat sem érzi jól ,magát egyedül ------>hát papagájt tuti ne válassz mert az belehalhat a magányba (tapasztalat)
időben sikerült neki párt találnunk :D
szóval bocsííííí de én a helyedben megbeszélném a szüleimmel hogy hadd legyen kettő kisállatom :D
amúgy ez télleg csak jó tanács akart lenni!!!!!:D:D:D
sok szerencsét a beszélgetéshez !!!:):):)
2010. márc. 8. 13:49
7/19 anonim válasza:
Nem MINDEN,állatnak kell pár, pl.: hörcsögnek nem kell. Ő neki kis hely kell aranyos simogatható törpehörcsögök kicsit nem harapnak, az aranyhörcsögök kicsit nagyobbak de ugyanolyan aranyosak.
2010. márc. 8. 17:29
8/19 anonim válasza:
www.haziallat.hu vagy www.2hori.mindenkilapja.hu
2010. márc. 8. 18:13
9/19 anonim válasza:
13:49 - A papagáj nem hal bele a magányba, csak ha a dilis gazdi nem foglalkozik vele, nem eteti, nem itatja, nem takarítja rendesen, hogy ne kapjon fertőzést. Üdv! Egy tenyésztő
2010. márc. 8. 21:45
10/19 anonim válasza:
21:45
rengeteget foglalkoztam a kismadarammal mégis állandóan bújt a tükörhöz azt hitte hogy egy másik papagáj van benne :(de találtunk neki árt még időben így nem lett semmi baj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!