Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyiket válasszam? (höri)

Melyiket válasszam? (höri)

Figyelt kérdés

kaphatok höriiiit!!!

arany,dzsungi vagy roborowszki?

2011. szept. 9. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
a dzsungi meg a robi nagyon édesek, mert picik, az arany nekem nem tetszik annyira. dzsungi meg a robi laikus szemmel nézve elég egyforma. keress rá neten képekre
2011. szept. 9. 16:33
 2/4 A kérdező kommentje:
köszii!
2011. szept. 9. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem Dzsungáriai törpehörcsögöm van...nagyon aranyos!! :D

Szerintem vagy Dzsungáriai törpehörcsögöt vagy Robowszki törpehörcsögöt válassz!!:)

2011. szept. 9. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Aranyhörcsög nagyobb, nyúzhatóbb. Dzsungi ici-pici, ha rossz helyről van, könnyen agresszívvé válhat. Szvsz. elég kiszámíthatatlanok, de egészen megszelídíthetőek. Roborovskik nem maradnak egy helyben, mindig mennek-mennek-mennek, imádnak felfedezni, szóval ha egy simogatható-dögönyözhető állatot akarsz, és hörcsögöt, akkor arany. és TENYÉSZTŐTŐL :)

Ha nem ragaszkodsz a hörcsöghöz, akkor patkányt:) Ők társas állatok, de a gazdájukhoz is nagyon ragaszkodóak, a legokosabb rágcsálók. Megtaníthatóak trükkökre, szobatisztaságra, így akár egész nap szabadon lehetnek. Ha kellően magadhoz szoktatod őket, akár kertbe is mehetsz velük sétálni, nem mennek messze tőled. És szintén tenyésztőtől ajánlott beszerezni.

Ha eldöntötted, melyiket akarod, szívesen ajánlok megbízható tenyésztőt :)

2011. szept. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!