Rossz gazdi vagyok?
Van 2 jópofa kis tengerimalacom, nagyon szépek, nagyon szeretem őket. Mostanában mégse szoktam velük sokat foglalkozni, ennek pedig az az oka, hogy szerintem ők nem szeretnek, és nem akarják, hogy foglalkozzam velük.
Régen beugráltak az ölembe, tehát nem félnek tőlem, bíznak bennem. De mindig csak akkor jöttek/jönnek hozzám, ha volt/van nálam étel. Mostanra kicsit meg is híztak, lehet, hogy azért nem ugrálnak már az ölembe. De ha meg akarom simogatni őket, mindig elmennek. Ha kiveszem őket, akárhová is teszem őket, mindig nyílegyenesen visszamennek a ketrecükbe - már ah nincs nálam étel. Nem félnek, csak nem szeretnének kint lenni.
Nem akarom rájuk erőltetni magam, látom,h nem élvezik a simit, de közben mégis van bennem egy kis lelkiismeret-furdalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!