Hogyan tudnék megszabadulni a macskáktól?
Azt hiszem az első kommented elég egyértelműen kifejezte a vélenényed ,méghozzá megalázó és trágár szavakkal,ami igenis rágalmazásnak minősül.
De ha nem haragszol,erről nem itt szeretnék társalgoni,de ha mindenképp folytatni akarod ezt az eszmecserét,írj nyugidtan privibe :)
"Adj csak meg egy címet nyugodtan. Majd az idézés fog menni, sikerült vallomást tenned állatkínzásról. 1998, XXVIII. törvény, 8. paragrafus." Én nem látok ebben trágárságot, de lehet, nem vagyok elég érzékeny hozzá. Annak van némi alapja, hogy megalázó, de szerintem inkább az a megalázó, hogy valaki törvényt sért (etikába most ne menjünk bele), nem pedig az, ha mások erre figyelmeztetik. Mint mondtam, rágalmazást akkor követnék el, ha olyat állítanék a hölgyről, ami nem igaz. Ő bevallotta, hogy kidobta a macskáját, ezzel megsértve az állatvédelmi törvényt, amire felhívtam a figyelmét.
Egy kicsit továbbvíve a gondolatmenetet az is nehezen elképzelhető, hogy valakit anonim lehetne rágalmazni, mivel még ha tényleg 'rágalmaznám', akkor sem származna belőle semmilyen kára, mert nem lehetne vele ezt összekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!