Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Hogyan tudnék megszabadulni a macskáktól?

Figyelt kérdés
Nincs forgalomban valami macskariasztó eszköz? Folyadék vagy bármi más, nem tudom én nem értek hozzá, csak van egy lány macskánk, aki miatt rengeteg kandúr tanyázik az udvarunkon állandóan (mivel kutya nincs és nem is lesz, nincs természetes ellenségük) és nagyon zavaró mostmár, ezért kérdezem. Elvittük már a macskánkat is, de visszatalált. :( Segítsetek!
2014. márc. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:

Azt hiszem az első kommented elég egyértelműen kifejezte a vélenényed ,méghozzá megalázó és trágár szavakkal,ami igenis rágalmazásnak minősül.

De ha nem haragszol,erről nem itt szeretnék társalgoni,de ha mindenképp folytatni akarod ezt az eszmecserét,írj nyugidtan privibe :)

2014. ápr. 4. 14:49
 42/44 anonim ***** válasza:

"Adj csak meg egy címet nyugodtan. Majd az idézés fog menni, sikerült vallomást tenned állatkínzásról. 1998, XXVIII. törvény, 8. paragrafus." Én nem látok ebben trágárságot, de lehet, nem vagyok elég érzékeny hozzá. Annak van némi alapja, hogy megalázó, de szerintem inkább az a megalázó, hogy valaki törvényt sért (etikába most ne menjünk bele), nem pedig az, ha mások erre figyelmeztetik. Mint mondtam, rágalmazást akkor követnék el, ha olyat állítanék a hölgyről, ami nem igaz. Ő bevallotta, hogy kidobta a macskáját, ezzel megsértve az állatvédelmi törvényt, amire felhívtam a figyelmét.

Egy kicsit továbbvíve a gondolatmenetet az is nehezen elképzelhető, hogy valakit anonim lehetne rágalmazni, mivel még ha tényleg 'rágalmaznám', akkor sem származna belőle semmilyen kára, mert nem lehetne vele ezt összekapcsolni.

2014. ápr. 4. 14:59
 43/44 anonim válasza:
Miért akarsz megszabadulni tőlük? Fogságba ejtettek?
2016. dec. 4. 18:45
 44/44 anonim ***** válasza:
Miért ne rakhatná ki?engem is zavarna ha 10 macska lenne a kertembe.szerinten vid el egy messzib faluba ahol nem nagy a forgalom vagy egy messzeb pusztára kérdező ezek hülyék nyugodtan rakd ki túl éli meg ha szül akkor plusz 5 macska...lenne vid el
2017. jan. 5. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!