Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Hogyan tudnék megszabadulni a macskáktól?

Figyelt kérdés
Nincs forgalomban valami macskariasztó eszköz? Folyadék vagy bármi más, nem tudom én nem értek hozzá, csak van egy lány macskánk, aki miatt rengeteg kandúr tanyázik az udvarunkon állandóan (mivel kutya nincs és nem is lesz, nincs természetes ellenségük) és nagyon zavaró mostmár, ezért kérdezem. Elvittük már a macskánkat is, de visszatalált. :( Segítsetek!
2014. márc. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
*feljelentés
2014. márc. 18. 17:08
 22/44 A kérdező kommentje:
Akkor először is tanulj meg írni drága szívem, mert egy mondat nem olyan sok hogy még utólag azt is javítgatni kelljen. :DDD Retardált. :)
2014. márc. 19. 10:13
 23/44 anonim ***** válasza:
Hát szívem, akkor az én kva anyámat egyenesen. Mennyire kár, hogy neked minden kommentedben vannak helyesírási hibák.
2014. márc. 19. 17:56
 24/44 A kérdező kommentje:

Hol van helyesírási hiba az én kommentjeimben te dög? :D

Ráadásul lek*rvázni a saját szülőanyádat? Ez is egy szint...

2014. márc. 22. 00:43
 25/44 anonim ***** válasza:
Csóri, te tényleg sík hülye vagy.
2014. márc. 22. 13:10
 26/44 A kérdező kommentje:
Sík hülye? Az évszázad öngólja...:D
2014. márc. 22. 14:50
 27/44 anonim ***** válasza:

Remélem a bíróságon is ekkora arcod lesz csíra :) A minimum pénzbüntetés 500.000 ft, minimum 2 év felfüggesztettel.

De mivel téged 3-szor is feljelentettünk, halmozottan a minimum 1,5 millió + letöltendő (2-10 év)

2014. márc. 22. 15:23
 28/44 A kérdező kommentje:
Feljelentettetek...a többesszámra figyeltem fel igazából. Ti...mégis kik? A gyökér gyakorikérdések-közönség kéz a kézben elugrándozott a rendőrségre? XDDDDDD Na neee...nem bírom ezt már, tényleg, depresszió ellen fel lehetne írni ezt az oldalt, aki idelátogat, sírni fog a röhögéstől a végén, tényleg nagyon jó, csak így tovább :D:D:D:D, ismimnek teljesen igaza volt hogy ennyi degeneráltat egy helyen...akik szánalmas kis - mindenben középszerű vagy még annál is nyomorultabb - életükben őket ért vélt vagy valós sérelmekért ide kommentelgetéssel állnának bosszút és utána elégedetten lehuppannak az Édes élet meg a Valóvilág elé, rágják a kis kenőmájasos kenyerüket, de belül boldogok, mert úgy érzik ők MOST megmondták! :D:D:D Nagyon jó, egyre jobban tetszik. :)
2014. márc. 22. 18:50
 29/44 A kérdező kommentje:
Tüneményes 27-es én is feljelentettelek téged becsületsértésért, akut gerinctelenségért és internetes garázdálkodásért. De én nem 3-szor hanem 33-szor! :D
2014. márc. 22. 18:54
 30/44 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Egyáltalán minek írsz ki kérdést, ha csak olyan választ fogadsz el rá, ami az általad leginkább elfogadott (és amivel egyik válaszoló sem ért egyet)?

A kommentjeiddel magadat járatod le, mivel már nem is a kérdés lényege kerül előtérbe, hanem az, hogy minden egyes válaszolónak vissza akarsz vágni valami ütős flegma választ (ami a legkevésbé sem jön be senkinek). De mi, rendes válaszadók nem haragszunk rád annyira, hiszen íme, újabb tény bizonyítja, hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés - legalább is neked simán sikerült átlépni rajta, azóta pedig a macskával alakítasz ki nem szokványos kapcsolatot. Remélem, kikaparja a két szép szemedet a kis négylábú barátunk! :3

2014. márc. 22. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!