Hogyan tudnék megszabadulni a macskáktól?
Figyelt kérdés
Nincs forgalomban valami macskariasztó eszköz? Folyadék vagy bármi más, nem tudom én nem értek hozzá, csak van egy lány macskánk, aki miatt rengeteg kandúr tanyázik az udvarunkon állandóan (mivel kutya nincs és nem is lesz, nincs természetes ellenségük) és nagyon zavaró mostmár, ezért kérdezem. Elvittük már a macskánkat is, de visszatalált. :( Segítsetek!2014. márc. 11. 11:51
11/44 anonim válasza:
Nem ér ugyan annyit egy ember és egy állat ebben igazad van. Az az ember, aki ott hagyja valahol a kedvencét kiszolgáltatva a szerencsének és sornak, az nem ér annyit mint egy állat! Minek kellett neked macska, szemmel látható, hogy nem szereted csak megtűröd, ha szeretnéd nem tennél ilyeneket.
12/44 A kérdező kommentje:
Nem is az én macskám, kezdjük azzal, hanem anyáméknál van, az ő logikai készségük meg konvergál a nullához. Egyébként meg nehogy ne lehessen már elvinni egy macskát, még egyszer hangsúlyozom, nem bántani akármilyen módon, vagy vízbe fojtani (ahogy azt sokan a szaporulattal tenni szokták) hanem elvinni valahová, ahol ugyanúgy élhet tovább békességben. Ez különben sem valami úri macska amit bent tartanak, kint volt mindig is, igazad van úgymond megtűrt volt eddig is, olyan nagyon nem ragaszkodnak hozzá, viszont sok kárt csinál, de ha már ennyire együttéreztek a macskával, megadom a címet szívesen, gyertek érte és fogadjátok örökbe. Ingyen elvihető. :D
2014. márc. 12. 14:59
13/44 anonim válasza:
Egy nagyon felelőtlen gazda vagy persze az állatokat verjük meg tapossuk agyon mint egy férget! De persze mi emberek vagyunk mi sokkal többet érünk mint holmi macska. Az ilyen gondolkodású embereket is ott kéne hagyni valahol a szabadban ahonnan nem talál haza és akkor megtudja, hogy milyen rossz is lehet kiszolgáltatva lenni mindenkinek mert legalább az ember tud kéregetni de egy macska nem. de persze ő csak egy macska. ritka meggondolatlan ember vagy te.
14/44 A kérdező kommentje:
Még egyszer mondom, lehet értejönni. Szeretettel várom az igazi állatbarátokat, akiknek a kezük is jár, nemcsak a szájuk.
2014. márc. 13. 00:25
15/44 anonim válasza:
Adj csak meg egy címet nyugodtan. Majd az idézés fog menni, sikerült vallomást tenned állatkínzásról. 1998, XXVIII. törvény, 8. paragrafus.
16/44 A kérdező kommentje:
Az anyádat megb***od már utolsó, és akik a kutyát a kocsi után kötik és úgy futtatják, míg alig marad belőle valami? Vagy állatviadalokat rendeznek, vagy éheztetik, szomjaztatják őket? Nehogy már én legyek a g*ci egyedül, csak azért mert nem akarom hogy ott üzekedjenek a macskák az udvaron állandó jelleggel. Tegnap is mi volt? 5(!) kandúr állta körbe a macskát, a hatodik meg a kör közepén b***ta. Nem hinném hogy nekem kötelességem ezt nézni meg hallgatni. Nem lelőni akarom, régen simán kilőtték a macskát ha elkapta a csirkéket vagy a kisnyulakat vagy egyéb haszonállatokat, és k*rvára nem problémázott rajta senki hogy ez állatkínzás vagy sem. És én még csak nem is akartam bántani.
2014. márc. 13. 13:04
17/44 anonim válasza:
Való igaz, szoktak ennél nagyobb görénységeket is csinálni emberek. Ez viszont téged nem ment fel a saját görénységed alól, ők is megszegték a törvényt, te is. Az meg hogy régen mi volt, nem igazán releváns jogi szempontból. Jogszerű és etikus megoldás az ivartalanítás, nem kerül sokkal többe, mint egy "macskariasztó eszköz" cserébe működik és olcsóbb, mint az állatvédelmi bírság.
18/44 anonim válasza:
Az viszont érdekes, hogy bevallásod szerint nem nálad van a macska, hanem a szüleidnél
19/44 A kérdező kommentje:
És ebbe mi az érdekes?
2014. márc. 13. 16:06
20/44 anonim válasza:
Drága szívem, tehát akkor már 2, ismétlem KETTŐ feljenetés van ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!