Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Hogyan tudnék megszabadulni a macskáktól?

Figyelt kérdés
Nincs forgalomban valami macskariasztó eszköz? Folyadék vagy bármi más, nem tudom én nem értek hozzá, csak van egy lány macskánk, aki miatt rengeteg kandúr tanyázik az udvarunkon állandóan (mivel kutya nincs és nem is lesz, nincs természetes ellenségük) és nagyon zavaró mostmár, ezért kérdezem. Elvittük már a macskánkat is, de visszatalált. :( Segítsetek!
2014. márc. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Dragam, egyreszt nincs tv-m, nehogy ugy elbutuljak, mint te.

Masreszt mar mondtam neked, hogy allatvedelemmel foglalkozom. Egy egesz csapat all mogottem. Nem csak en tettem ellened feljelentest.

Amugy van, akik lincselnenek teged:D Szerencse, hogy nekik nincs meg a cimed.

2014. márc. 22. 20:48
 32/44 A kérdező kommentje:
Ej...30-as, a kérdést azért írtam ki mert ez egy számomra létező probléma (volt) és azt hittem valakinek lesz itt valami jó ötlete ezzel kapcsolatban. Eleinte ment is, aztán valamiért kib*ttul eltértünk a témától, a véleménye lehet eltérő természetesen bárkinek az enyémtől, viszont itt most már oldalakon keresztül csak a mocskolódás megy. Nem is értem hogy jön bármelyik kommentelő ahhoz hogy itt személyeskedjen, gondolhatnák, hogy csak azért biztos nem fogom a macskát megtartani mert itt xy elkezd nekem nyíni hogy kitenni a szűrét állatkínzás meg egyéb hajmeresztő megnyilvánulások...fentebb már leírtam mit gondolok erről, de igazából nem is hiszem hogy itt mindegyik ilyen elvakult állatvédő lenne inkább arról lehet szó hogy élvezik azt hogy arc és név nélkül (természetesen) beszólogatnak meg sértegetnek. Engem nem igazán zargat, röhögök egy jót mert szinte látom magam előtt milyen emberek lehetnek akik ezeket a komikat írják és milyen életük lehet. Brrr...egyikkel sem cserélnék, mivel ha nem volna ennyire üres, értelmetlen és eseménytelen ami őket körülveszi (márpedig az, ha szombat este ennél jobb dolguk nincs) nem így nyilvánulnának meg. Nem beszélve arról hogy itt köze nincs senkinek ahhoz a nyomorult macskához, már ha egyáltalán érdekel még itt bárkit is hogy mi lett vele, nemcsak az hogy hogyan tudna egy embertársával valamilyen módon kib*ni.
2014. márc. 22. 21:06
 33/44 A kérdező kommentje:

Feljelentés...hagyjuk már. Csak nevetségessé teszed magad.

Lincselés egy macskáért...gratulálok az eszedhez meg az értékrendedhez.

Fárasztó emberek...

2014. márc. 22. 21:32
 34/44 A kérdező kommentje:
Juj 31-es te vagy gyerek vagy, vagy rettenetesen buta...olvasd már végig mit írtál értő olvasással. Vicc az egész, egyszerűen nem lehet komolyan venni egy betűt se belőle. Ezáltal pedig téged se lehet komolyan venni, a jövőben inkább gondold meg háromszor mit mondasz ki vagy írsz le mert ilyen emeletes baromságokkal csak lejáratod magad.
2014. márc. 22. 21:38
 35/44 anonim ***** válasza:
Ha egymás után 3 kommentet ír a kérdező, és már az összes értelmes válaszoló magasról tojik rá, akkor szabad rajta röhögni, és azt mondani, hogy "rajtad már semmi sem segít, barátom"? :3
2014. márc. 23. 17:58
 36/44 A kérdező kommentje:
"Az összes értelmes válaszoló magasról tojik rá" - ezek szerint te nem vagy értelmes válaszoló, kedves barátom. :)
2014. márc. 24. 23:24
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb lenne elajándékozni valakinek a macskát, ha úgysem akarjátok megtartani. Biztos befogadná valaki.

Akik itt fel akarnak jelenteni, kíváncsi lennék, egy látható/hallható gyermekbántalmazási esetben is ennyire vehemensek lennének-e...

2014. márc. 27. 13:44
 38/44 anonim válasza:
0%

Egyetértek a kérdezővel,nekem is volt hogy adtam enni egy kiscicának és aztán hazáig követett,de bármit csináltam vele(sicceltem,tapsoltam,aztán jobb hiján etettem meg simogattam,még a házba is bejött,de egyszerűen nem lehetett vele bírni,nekitámadt a másik macskámnak meg egy idő után nekem is,bármit csináltam vele.nem lehetett elzavarni meg semmi így menhelyre vittem.

Különben van olyan növény amivel ha beülteted az udvart,legalábbis egy kis "csíkot" akkor annak nem bírják a szagát éa elmennek :)

2014. ápr. 4. 14:36
 39/44 anonim válasza:

Mellesleg a feljelentés érdekes,mivel olyan is létezik hogy "rágalmazás" meg "személyi jogok megsértése" amit a válaszoló kezdett.

Erről ennyit :)

2014. ápr. 4. 14:38
 40/44 anonim ***** válasza:
Te jó ég.. Személyiségi jogokat csak állam sérthet meg, mert az alapvető emberi jog, nem vonatkozik természetes személyek kapcsolatára. A rágalmazást pedig nehéz lenne alátámasztani, amikor ő maga ismerte el. Saját magát rágalmazta, vagy mi?
2014. ápr. 4. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!