Ma vettem egy hörit! Kb.1 órája hozhattam haza, de nem naon evett még! (csak most kezdett el csipegetni egy kis almát! Előbb-utóbb elkezd majd enni?
Figyelt kérdés
Inni miben tudnék neki adni?(terráriumban van)2009. aug. 25. 15:02
21/23 A kérdező kommentje:
Bár most elkezdett burkolni, ahogy látom! :D
2009. aug. 25. 21:35
22/23 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy nem szabad nekik papírzsepit berakni, ugyanis az beleragad a pofazacskójába!!! Viszont a WC papír guriga mehet, mert azt ha szét is rágja, nem tud beleragadni a kis pofijába. Sőt ami szuper dolog az alvóhely kibélelésére az a 100 százalékos pamut vatta. Nem lehet műszálas ugyanis a lábacskájára tekeredik. Ez a pamut vatta nekem nagyon bevált. Amint meglátta lázasan elkezdett vele dolgozni és berendezte vele az alvóhelyét, sőt a forgács közé is rakott és így jobban alá tud bújni a forgácsnak. Imádja :)))
23/23 anonim válasza:
A gyümit adhatod héjastul nyugodtan, de legyen megmosva és szárazra törölve, semmiképp se maradjon vizes, mert attól felpuffad és megdöglik. Az iváshoz meg annyit, h tényleg nem isznak ezek a kis lurkók, de nekem is van bent azért itató, ugyanis attól félek, ha pl répát teszek be nekik enni, amiben sokkal de sokkal kevesebb nedvességtartalom van mint az uborkában ée szomjas lesz, akkor nemár nekem kiszárad :) és jártam így, valóban ilyenkor az egyik hörikém ivott egy két kortyot a vízből. Szval csatlakozom azokhoz akik azt állítják h nem iszik a höri, de azért mondom...az az itató a terariumban senkinek sem árt ha nem nyúlnak hozzá. ha meg akar belőle inni, akkor azt nem viccből teszi..valószínűleg meleg van és nincs meg neki a napi folyadékszükséglete az adott gyümiből vagy zöldségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!