A kísérleti patkányok lehetnek veszélyesek?
Nem tudom, de én inkább kísérleteznék embereken... ott van egy csomó életfogytiglanra ítélt gyilkos, megérdemelnék. Meg önkéntesek is lennének egész biztosan.
Ezek a szerencsétlen állatok sokat szenvedhetnek, pedig ők nem ezt érdemlik :(
Ilyen jelölés van rajta?
Mert akkor csak viselkedés kutatás alanyai voltak, és a színkód alapján megtalálhatjátok az örökbefogadóját akitől meglépett.
Amelyik állatba anyagokat nyomnak, azt nem nagyon lehet kilopni a laborokból. Főleg a kontroll állatokat, meg a nem gyógyszeres kísérletek alanyait adják ki.
A gond az, hogy steril környezetben éltek, az immunrendszerük nem létezik, és a tenyésztésüknél nem szempont, hogy meddig él, csak az hogy genetikailag egyformák legyenek.
"Hát igen... látod ha kevesebb hasonló gondolkodású ember lenne mint te akkor nem halnának sorra szegény állatok. "
Ha esetleg a húsevés mellőzése helyett TENNÉL is valamit az állatokért és nem itt sipákolnál, hogy állatkísérletek így meg úgy, talán többre mennénk. Szeretem ezeket a díszállatvédőket, de a pofázás helyett egyik sem mozdítaná a kisujját sem.
én szeretem az ilyen felszínes szrokat akik egyáltalán nem ismerik a másikat és láthatatlanbanmagukból indulnak ki;)
Édesem hetente háromszor járok ki a helyi menhelyre kutyát sétáltani és 2 ideigelenesen elhelyezett menhelyi kutyám van itthon.Szóval ne a saját fajtádból indulj ki kérlek
Sétáltatsz néhány kutyát? Mindjárt a könnyekig hatódom...
Valami effektívre gondoltam, mondjuk komoly természetvédelmi munka, önkéntes állatmentés vagy hasonló. Tudod, amivel nemcsak a kicsi lelkedet nyugtatod, hanem teszel valamit a VALÓBAN veszélyeztetett állatokért. Lám-lám, a kutya-macska-laborpatkány mentőknek továbbra sincs fingjuk, hogy mely állatok vannak veszélyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!