Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A kísérleti patkányok lehetnek...

A kísérleti patkányok lehetnek veszélyesek?

Figyelt kérdés
Egy barátom talált egy "laborszökevényt", halálán volt, de helyre fog jönni. Viszont fél és néha harap. Én arra gondolok, hogy ki tudja milyen laborból szökött és mi van a szervezetében... vagy azért az ilyenekre figyelnek, hogy ne legyen valami életveszélyes kórokozó az állatban?

2012. szept. 9. 16:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha sikerült volna kitalálniuk valamit , már nem kísérleteznének rajtuk. Sok az ilyen kísérletezett állat, de még több az ember,akiknek sikerült miattuk megmenteni az életét. -.-
2012. szept. 9. 16:49
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de én inkább kísérleteznék embereken... ott van egy csomó életfogytiglanra ítélt gyilkos, megérdemelnék. Meg önkéntesek is lennének egész biztosan.

Ezek a szerencsétlen állatok sokat szenvedhetnek, pedig ők nem ezt érdemlik :(

2012. szept. 9. 16:49
 13/28 anonim válasza:
igen mert inkább állatok halljanak meg...Persze szép hogy sok ember életét megmentették,de az állatokat nem rendelhetjük magunk alá.Ugyanannyi joguk van élni mint nekünk.
2012. szept. 9. 16:55
 14/28 anonim ***** válasza:

Ilyen jelölés van rajta?

[link]

Mert akkor csak viselkedés kutatás alanyai voltak, és a színkód alapján megtalálhatjátok az örökbefogadóját akitől meglépett.

2012. szept. 9. 17:14
 15/28 anonim ***** válasza:

Amelyik állatba anyagokat nyomnak, azt nem nagyon lehet kilopni a laborokból. Főleg a kontroll állatokat, meg a nem gyógyszeres kísérletek alanyait adják ki.

A gond az, hogy steril környezetben éltek, az immunrendszerük nem létezik, és a tenyésztésüknél nem szempont, hogy meddig él, csak az hogy genetikailag egyformák legyenek.

2012. szept. 9. 17:18
 16/28 anonim ***** válasza:

"Hát igen... látod ha kevesebb hasonló gondolkodású ember lenne mint te akkor nem halnának sorra szegény állatok. "

Ha esetleg a húsevés mellőzése helyett TENNÉL is valamit az állatokért és nem itt sipákolnál, hogy állatkísérletek így meg úgy, talán többre mennénk. Szeretem ezeket a díszállatvédőket, de a pofázás helyett egyik sem mozdítaná a kisujját sem.

2012. szept. 9. 18:18
 17/28 anonim válasza:

én szeretem az ilyen felszínes szrokat akik egyáltalán nem ismerik a másikat és láthatatlanbanmagukból indulnak ki;)

Édesem hetente háromszor járok ki a helyi menhelyre kutyát sétáltani és 2 ideigelenesen elhelyezett menhelyi kutyám van itthon.Szóval ne a saját fajtádból indulj ki kérlek

2012. szept. 9. 18:20
 18/28 anonim ***** válasza:

Sétáltatsz néhány kutyát? Mindjárt a könnyekig hatódom...

Valami effektívre gondoltam, mondjuk komoly természetvédelmi munka, önkéntes állatmentés vagy hasonló. Tudod, amivel nemcsak a kicsi lelkedet nyugtatod, hanem teszel valamit a VALÓBAN veszélyeztetett állatokért. Lám-lám, a kutya-macska-laborpatkány mentőknek továbbra sincs fingjuk, hogy mely állatok vannak veszélyben...

2012. szept. 9. 18:25
 19/28 anonim válasza:
igen valóban;) 17 évesen aztán marha sok mindent tudok tenni az állatokért. Ennyi tellik tőlem de még ezzel is többet teszek szegényekért mint amennyit hozzád hasonlók.
2012. szept. 9. 18:26
 20/28 anonim ***** válasza:
Nősz egy kicsit, és árnyaltabban fogod látni a körülötted lévő dolgokat.
2012. szept. 9. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!