A kiscicám nagyon bolhás, milyen szereket ajánlatok, amik nem veszélyesek az egészségére?
fürdesd meg! a bolhák utálják a vizet, nem tudnak uszni, és belefulladnak..
ez legalább nem kerül pénzbe, nem vegyszer (sem gyógyszer sem semmi csak viz), és megismételheted hetente két-háromszor. de akk az kell h a fekhelyét is lecserélni h fürdés után tiszta helyre tedd, ne a bolhapetésbe vissza, és figyelni kell h addig ne legyen kiengedve a cica amig nem teljesen mentes. aztán vegyél egy bolhanyakörvet h ne is jöjjenek vissza...
Utolsónak mondom: nagy tévedés, hogy belefulladnak! Bolha elleni samponnal is fürdetheted, sokat nem használ neki. Ahogy írták előttem, a Frontline nagyszerű, csak egy kicsit drága. A Neostomosan-nal a környezetet (is) permetezd le. Ha nem használt, egy hét múlva meg kell ismételni. Ez viszonylag olcsóbb, egy ampulla (5 ml-t kell oldani 1 l vízben) 500-600 Ft körül mozog.
Remélem segítettem, mielőbbi gyógyulást a cicunak! :)
nekem vannak és voltak is mindig cicáim, panelban és kertesben egyaránt. nálam a fürdetés bevált. semmilyen szert nem használtam csak a bolhanyakörvet.
ezért irtam. nálam használt, és van ismerősöm akinél szintén mindkét lakásmacs bolhátlan. (mellesleg vaszleg békák lehettek előző életükben mert szeretnek fürdeni:O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!