A kísérleti patkányok lehetnek veszélyesek?
Először is győződj meg róla hogy valóban laborpatkány e.
Ha igen akkor mielőbb szabaduljatok meg tőle, mert ezeken az állatokon általában olyan elemeket tesztelnek amik emberre olykor olykor veszélyt jelenthet
Utolsónak igaza van. Én is undorodom az állatkísérletektől. Szégyen, hogy az emberek azt hiszik, hogy mindent megtehetnek. :(
Szerintem mutasd meg állatorvosnak és mondd el, hogy hol találtad. Amúgy honnan tudod, hogy laborból jött?
Előzők:
Én sem szeretem,hogy kísérleteznek rajtuk, de valamiken tesztelni kell a gyógyszer stb... melyik jobb? Ha egy ember hal meg, vagy egy patkány? Amúgy meg gondolj bele: te is eszel malacot, borjút,csirkét stb... -ott is megölnek egy állatot...
Hát igen... látod ha kevesebb hasonló gondolkodású ember lenne mint te akkor nem halnának sorra szegény állatok.
Azért vagyunk emberek,hogy ne állat módjára gyilkoljuk szegényeket.A kísrletezésről meg annyit,ha a tudósok olyan marha okosok akkor kitalálhatnának más megoldást is a tesztelésre.
Egyébként én vega vagyok.Nem eszem semmi állati eredetű dolgot épp ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!