Kisállat vásárlása. Tipp?
Nos, azon gondolkozom hogy vennem kellene egy kisállatot, csak hogy épp nem tudom hogy milyet, és a véleményeitekre lennék kíváncsi. Madarakat, hüllőket és halakat nem nagyon szeretnék csak kisállatot (mint pl.: hörcsögöt, vagy mókus).
Most nyáron szinte egész nap itthon vagyok (előfordul hogy elmegyek focizni vagy dolgozni, de akkor szüleim tudnak róla gondoskodni) szeptembertől suli fogok járni akkor csak du. 4 után vagyok itthon. A feltételeim: napi 2x-i etetésnél ne nagyon legyen több. Egy héten max 2szer-3szor kelljen takarítani, ne legyen túl hangos (főleg éjjel!) lehessen vele játszani, és az utolsó hogy ne legyen túl drága (ne legyen 10e Ft-tól több 1 példány). Lehet hogy kicsit sok feltételt adtam meg, de aki olyan állatot amely közel megfelel a feltételeimnek az irja le. És hogyha valamit rosszul írtam akkor ne szóljatok, még csak most akarok először ilyen kisállatot.
Én kezdetnek egy hörcsögöt ajánlanék, az kicsi, barátságos, nem kerül sokba a cucc, mert nem kell neki túl nagy ketrec/terrárium. Nekem is van, elég 1-2hetente takarítani és nem büdös. Nyugodtan lehet simogatni, fogdosni, egész olcsón lehet neki berendezni játszóteret, csövekkel meg minden izé.:D
Ja és még annyi, hogy ne állatkereskedésben vedd, bármit is veszel, hanem tenyésztőtől. Árban már szinte ugyanaz mindkét helyen, de állatkereskedésben sokkal gyakoribb a beteg állat, sokszor azt sem tudják milyen nemű és rosszat adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!