Mi a baja a tengerimalacomnak? Nem evett semmit de folyamatosan rágott valamit az elmúlt 2-3 órában. Eközben néha nyalogatta magát, tiszta víz volt már. Fogproblémák? FONTOS!
Szia, nekem is a fog jutott eszembe.
Nekem (anno) a malacaim néha igazán mohók voltak és annyira nagy hévvel kajálták föl a magokat, hogy megakadt egy-egy szem a foguknál.
Akkor csinált ilyen "nyammogó" rágást.
Én akkor, kivettem a mancsomba a malacot :-) megnéztem a cuki kis pofiját és szerencsére ki tudtam neki "húzni" a beakadt magot.
Remélem a tiednek sincs nagyobb baja.
Ha esetleg még sem ez, nem lehet, hogy melege van? (ez csak egy tipp)
Sok sikert a malinak és neked :-)))
Én is próbáltam megnézni a fogait, de nem engedte. Felhívtam az állatorvost, azt mondta, hogy altatni kell a malacot ahhoz, hogy a fogait megnézhesse. Ez komoly?
Köszönöm a választ, eléggé aggódom főként azért mert nem nagyon eszik és azért az baj.
Szia, az első vagyok, ha nagyon nem akar semmit csinálni, akkor én elvinném a dokihoz.
(remélem semmi baja nincs)
Én meg megértem, hogy felhívtad a dokit!
Etetni kéne fecskendovel, és sos rágcsálós dokihoz vinni. Ha nincs a közelben, azt nézd, hogy legyen gázos bódító berendezés a rendelőben.
Minnél tovább nem eszik, annál kockázatosabb az altatás. És a gázos a legkiméletesebb.
Máshogy viszont nem fogja engedni, hogy a fájó szájában kotorasszon egy idegen.
Ha hideg aktívan melegíteni is kell, nem elég a takaró.
Én szabit vennék ki. Persze nem részletezném kinek az életét kell menteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!