Hogy gondozzam árván maradt egy hetes tengerimalackámat? Olvastam, hogy anyatejre 4 hetes koráig szüksége van, de az éjjel halt meg az anyja.
Az anyatengerimalac túl korán lett vemhes, ráadásul szerintem nem ette meg a méhlepényét szülés után, mert akkor még vele volt egy ketrecben a hím tengerimalac is, és szerintem ő ette meg helyette. Aztán persze külön ketrecbe lett téve a hím, és az anya és kicsinye maradtak együtt. A fialás után kb. 3-4 nappal már nagyon le volt fogyva az anyamalac, és nem evett semmit, pedig próbáltuk etetni is salátával és répával, és Béres cseppet és juttattunk a szervezetébe. De SEMMIT sem evett. Az éj folyamán kimúlt szegény. A kicsi már tudja, hogy kell vizet innia a tartályból, és hogy kell ennie, de félek ez nem elég, még nagyon kicsike.
Kérem, aki tud, MINÉL ELŐBB adjon tanácsot!
Nagyon szépen megköszönöm!!!!!
Vannak az állat patikába ilyen állat tejek amit a kis állatoknak adnak kiegészítő ként.
Tehén tejet szerintem ne adj neki ,főleg a bolti tejet ne!
Itt le van írva az árva malacka gondozása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!