Éjjelente a hörcsögeim megbolondulnak és ki akarnak mászni, tehetek az ellen valamit, hogyan csillapítsam le őket egy csöppet?
Nekem mókuskerék mellett is ki akarnak mászni még azok is akiknek igencsak tágas otthona van. Kirágta a ketrec műanyag részét, ki tud jönni, már azt se tudom mivel ragasszam be, nincs megoldás!!! :(((
Viszont ő soha nem akar kimászni, nem rágja a ketrecet sem, mindig lefoglalja magát, gondolom mert igencsak luxus otthona van, szóval valószínűleg ez rá a megoldás:
Gusztustalan ez a két ketrec. Csupa műanyag, sehol egy faág, ami a höri természetes élőhelyére hasonlítana...
Amúgy a kérdésre válaszolva: vegyél neki egy mókuskereket vagy valami olyan hörijátékot, ami leköti.
Az én hörim szereti a ketrecét, soha nem rágja, szóval nem gusztustalan, mert ő jól érzi magát benne és ez a lényeg.
Egy mókuskerék nem sokat segít, akkor is rágni fogja a ketrecet és ki akar majd jönni. Nem csak a mókuskerék a megoldás, hanem egy szép otthon ami tágas és jól felszerelt és emelete is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!