Tengerimalacosok! Mennyi időkre veszitek ki a malacotokat a ketrecből? Ha kiveszitek egyáltalán.
Figyelt kérdés
Még csak kezdő malactartó vagyok. Még csak párszor vettem ki, és rongyra raktam le. Az ölembe szinte nem is nagyon merem tenni, mert a múltkor fél perc alatt összekakilt mindent. :( Vagy csak meg volt akkor ijedve? Nálatok ez hogy van?2011. nov. 17. 09:37
21/25 anonim válasza:
Ha nyúl ketrec, akkor 80x100 körüli..abban elfér két malacka, nálunk ilyenben három lakik (van benne egy emelet is, így vmelyik mindig ott pöffeszkedik :) )
22/25 A kérdező kommentje:
Olyan 60×40-esnek tippelném. Plusz van benne egy nagyobb függőágy, mert elég magas. :) De ebbe 2 malacka sajnos nem fér el. :( A szobámba meg nagyobb ketrec nem fér el. Ez az én problémám. És most lehet engem szidni azért, mert malacot egyedül tartani nem a legcélszerűbb, de akkor is nagyon nagyon szerettem volna tengerimalacot, és most van végre egy. Mindennap kiveszem, a legfinomabb kajákat kapja, és egyszer talán társa is lesz. :) Jó helye van nálam, holott az állatkereskedésben még kaját se kapnak normálisan. (Múltkor ott voltunk, erre az eladóhölgy dicsekszik, hogy véletlen vízinövényt adott nekik, mert azt hitte hogy a káposztát rakták be neki a zacskóba...)
2011. dec. 22. 09:22
23/25 A kérdező kommentje:
Egyébként képzeld el, hogy az ágya már szinte soha nem nedves, megtalálta a "forgácssarkot". :D Bár pisi az jócskán kerül a fürdőszobaszőnyeg alá is sajna. Lényeg, hogy az ágyra már nem igazán. :)))
2011. dec. 22. 09:23
24/25 anonim válasza:
Annak örülök, hogy már nem a pisiben ül.. :) Nem ismerem a szobád elhelyezkedését, de szerintem abban próbálj meg gondolkodni, hogy magasabb ketrecet vegyél, vagy akár te magad is készítheted!
Itt többen az Obiból veszik a dolgokat! Ez a ketrec sajnos még egy malacnak is kicsi.. :( Szerencsére te elég sokat kiteszed, de napközben mikor nem vagy otthon nincs elég tere mászkálni..Remélem valahogy megoldódik a ketrec gond..! :)
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2011. dec. 22. 15:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!