Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacosok! Mennyi...

Tengerimalacosok! Mennyi időkre veszitek ki a malacotokat a ketrecből? Ha kiveszitek egyáltalán.

Figyelt kérdés
Még csak kezdő malactartó vagyok. Még csak párszor vettem ki, és rongyra raktam le. Az ölembe szinte nem is nagyon merem tenni, mert a múltkor fél perc alatt összekakilt mindent. :( Vagy csak meg volt akkor ijedve? Nálatok ez hogy van?
2011. nov. 17. 09:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszi. :)
2011. nov. 30. 08:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Működött?:)
2011. dec. 1. 23:35
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát eddig még nem igazán. :( Sőt, a ketrecében is van külön forgácsos rész, és nagyrészt oda is végzi a dolgát. Viszont máshova is. Szerinted erről leszokhat egyszer? Lehet még eléggé fél tőlem, és sokszor azért nem akar előmászni a "WC-s sarokba"? Beraktam neki pihe-puha kényelmes kis ágyikót is, és összepisilte. :(
2011. dec. 2. 12:33
 14/25 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két malacom van. Azt hiszem már írtam is, hogy az egyik rendetlen, össze-vissza pisil-kakil, a másik viszont pedánsan mindig ugyanoda. Amelyik össze-vissza csinálja még nincs régóta nálam, lehet, hogy csak félősebb! Viszont arra figyelj, hogy nagyon nem jó, ha pisiben fekszik, mert megbetegedhet! Mekkora a helye? Ismered a www.gemon.ro oldalt? Oda tudsz feltenni képeket a ketrecről és a fórumon is vannak ilyen topikok, ahol erről tanácskoznak a gazdik!
2011. dec. 4. 15:15
 15/25 A kérdező kommentje:
Szia! Nyúlketrecben van, mivel én a tengerimalacos ketrecet kicsinek találtam. :) Van külön pihe-puha hintaágya is, jó tágas. :) Viszont lepisilja! Lehet ellene tenni valamit? :/
2011. dec. 5. 14:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi a tippet, fent vagyok a gemos-os oldalon is. :)
2011. dec. 5. 14:27
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem szeretnél mellé egy azonos nemű társat? Nagyon kommunikatívak a malacok, tudnak majd beszélgetni egymással és veled is más lesz a viselkedése, rá sem ismersz majd!
2011. dec. 19. 19:30
 18/25 A kérdező kommentje:
Tudom, de sajnos nincs neki hely. Úgy meg nem akarom vállalni, hogy ne legyen nekik jó. :((( Viszont őt nagyon szeretem, és foglalkozok is vele, jó helye van.
2011. dec. 19. 20:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Mekkora ketrecben tartod?
2011. dec. 20. 21:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan hány centis, de nyúlketrec. Én a malacosat kicsinek találtam, amit a boltban ajánlottak.
2011. dec. 21. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!