Mi baja lehet a tengerimalacomnak?
Kéne mellé szerezned egy ivartalan hímet, mert a tengerimalac társas állat, simán lehet, h be van fordulva. Eddig együtt élt a tesóival, anyukájával, zajlott az élet és most a nagy semmi. Tök cuki vagy, h foglalkozol vele, fontos is, de malacnak malac a társa.
Nekünk 6 éves volt a malacunk, amikor a barátnője elpusztult, teljesen depis lett, ahogy Te is írod: ki sem jött a házból. Eleinte nem akartam másik lalacot, mert akkor sosem lesz vége ennek a körnek, de aztán 2 hét múlva inkább kerestem neki egy korban hozzáillőt (a kicsik már túl energikusak lettek volna hozzá). Mintha kicserélték volna!! Olyan édesek voltak, egyből szaladgált ő is, mentek együtt mindenhova, együtt aludtak. Nagyon fontosak nekik a társak.
A lábát nem tudom - azért ha nem javul, érdemes lehet dokinak megmutatni.
Hím mellé ne hímet, akkor se ha ivartalan... De malacot egyedül tartani nem szabad! Csaltakozom az elsőhöz e tekintetben.
Ez az állapot sokáig azonban nem lesz számára egészséges, ha nem eszik, hamar felborul az emésztése, és onnan nagyon nehéz őket visszahozni.
Egy állatorvos vizsgálat mindenképpen javasolt, hiszen te csak a metszőket láttad, az őrlő fogakat csak állatorvos tudja megvizsgálni.
Gondolom azóta elvitted állatorvoshoz aki meg mondta mi a baja.
Vagy csak nézegeted és találgatsz?
Attól nem fog meggyógyúlni.
Google kereső sokat tud segíteni, de ha már egzotikus állatot tartok felkészülök tartás előtt milyen orvoshoz vigyem ha baj van.
Nem megsértődni kell hanem felelősen gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!