Hogyan kell tartani egy sünit?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 14:54
21/30 anonim válasza:
Oké,akkor a gyengébbek kedvéért: Ha az ember nem engedheti meg magának anyagilag,hogy full egészségesen éljen,akkor egy sün sem fog belehalni,hogy 4-5 kukaccal kevesebbet kap egy hónapba,mint kellene....
22/30 anonim válasza:
Nem is arról beszélek, hanem hogy lehet whiskason tartani minőségi táp helyett, meg olcsó szemeten etetett kukaccal rendesen táplált helyett (az is sokat számít), túl fogja élni a sün, csak nem lesz olyan jó állapotban, mintha rendes kaját kapna. Példának okáért gyengébb lehet az immunrendszere, könnyebben sérülhet, nehezebben gyógyulhat, könnyebben kaphat például rákot a sok szennytől, amit kénytelen megenni. Emellett ha megeszik ugyanannyi mennyiséget egy szójafehérjés rosszul felszívódó olcsó kajából, akkor nem jut bele annyi tápanyag, mintha egy rendes húsból készült, jól felszívódó tápot enne, márpedig ugyanannyitól fog jól lakni, nem tudja, hogy az egyikből neki többet kéne ennie ahhoz, hogy elég legyen.
23/30 anonim válasza:
És te most komolyan hiszel abban,hogy amelyik termékre rá vannak írva a plussz dolgok,azt valóban tartalmazzák a termékek???Én is rá tudok írni neked akármit...elhiszed????
Amúgy meg bármire rá lehet fogni,hogy rákkeltő... :D
a rák kialakulása inkább génfüggő!
24/30 anonim válasza:
Nem, én a tapasztalatokban hiszek. Láttam szemét kaján tartott sünt, amelyik belehalt egy öt centis esésbe, mert a csontjai olyan gyengék voltak, hogy azt sem bírták, meg látom a sajátjaimat, amik 4 hetesen ugrálnak le a kisasztalról, és mennek tovább, mintha mi sem történt volna :) De ez a vita azt hiszem felesleges, ha te semmit nem hiszel el, akkor hiába beszélek :)
25/30 anonim válasza:
Itt nem a "hiszekről" van szó,hanem a tényekről.
De már alapjáraton nem tartom normálisnak egy vadon élő állatnak a ketrecbe zárását...itt már alapjáraton állatkínzást követsz el,és azt hiszed,hogy "táplálék-dús" termékeiddel a maximumot tudod biztosítani nekik???
Megnézném,hogy a természetben melyik eszik whiskast,vagy "süntápot"....
26/30 anonim válasza:
...amúgy megnézném én azt,hogy melyik állat hal bele egy 5 centis esésbe... -.-'
27/30 anonim válasza:
Minden háziállat vadállatként kezdte, nem tudom feltűnt-e :)
28/30 anonim válasza:
Csak ennyi tellett?Marhaságon kívül nem tudsz mást hozzá fűzni? :D
29/30 anonim válasza:
Belefáradtam, majd te etesd a sünödet whiskassal meg konyhai maradékkal, én meg etetem a drágával, és békén hagyjuk egymást. Mit szólsz? :)
30/30 anonim válasza:
Én nem tartok sünt,meghagyom neked,és maradok a kutyánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!