Hogyan kell tartani egy sünit?
a kérdező szerintem az afrikai fehérhasú sünre gondol.. :DDD ezt lehet otthon tartani.
régebben akartam is de rohadt drága már maga az állat is.. ami olyan 6ezertől mehet 35-40 ezerig..
akkor a ketrec ami legalább 100cm hosszú. kaja: jóminőségű macskaszárazeledel, konzerv, állatifehérje ami megint nem olcsó. egyéb felszerelések: tál, itató, alom, játékok h nem unatkozzon.
ez összesen akár lehet 60 ezer vagy több is. (a ketrec maga majdenm 10-15 ezer)
havi szinten okoskodhatsz, az alom lehet h kijön olcsón, de a kaja megint üt. nem adhatsz neki tescos macskakaját. állatifehérje megint húzós és nem 2db lisztkukacot fog megnni.. és még a körülményekről szó se volt..
szerintem gondolj bele a dolgok hátterébe. :DDD tudnál neki havi 6-10 ezer ftot rászánni?? meglenne az állandó 22-23 fok?
ezek miatt mondtam le a sünről. nehéz a tartása és télen biztos h elpusztulna szegény mert kertesházba lakunk és ilyenkor rohadt hideg van..
én nem lebszélni akarlak róla de tényleg nagyon húzás már maga a kezdés is... ://///
oké de sokan még ennyit sem tdnának rászánni egy sünre..
és szerintem ez 3-5000 ft se kevés pénznek számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!