Sünit hogy kell tartani és mivel kell etetni?
Ugye azzal tisztában vagy, hogy a sün védett állat? (ez azt jelenti, hogy nem lehet otthon tartani)
Ha sérült vagy beteg sünt találtál, akkor meg jobb, ha elviszed állatvédőkhöz vagy állatkertbe. ők vigyáznak rá és tavasszal szabadon engedik majd.
Egyébként rovarevők, szeretnek elbújni, alapvetően éjszakai életmódot folytatnak.
Jaj, mindenki lehorjda kedves kérdezőt , nem csak az európai sün létezik :D Létezik sok más faja , amiket direkt hobbiállatoknak szaporítottak ki ( vagy mi). Pl.:Afrikai fehérhasú sün (Atelerix albiventris) meg a Egyiptomi füles sün (Hemiechinus auritus) ezek úgy tudom házikedvenceknek való sünök. Errről a honlapról több dolgot megtudsz róluk:
Ahogy az előttem válaszolók (nagyon helyesen) leírták már, a sün védett állat.
Viszont ha az afrikai fehérhasú törpesünre gondolsz, ami hazánkban is egyre inkább elterjedt háziállat, akkor ajánlom ezt: [link]
Ezért szeretem ezt az oldalt :)
Feltesz az ember egy kérdést és rögtön lehordja mindenki a hátteret nem is ismerve. :)
Köszönöm a hasznos linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!