Ha én házban szeretnék tartani egy törpenyuszit, az mennyire lesz büdös?
Úgy van, ahogy az első mondja
Bár nekünk úgy 4 hónapos kora körül kezdett büdi lenni a pisije, de nem okozott különösebb gondot, mert fapelletet használunk a wc-jébe, ami elég jól megtartja a szagot
most ivartalaníttattuk 8 hónaposan, de nem a szag miatt, hanem a jelölés miatt
amúgy én ivarosan is kb hetente tisztítottam a wc-jét, és nem volt büdös
ha forgácsot használsz, büdös lesz
Első vagyok
Másodiknak: nektek akkor mákotok volt, az enyémnek inkább a kakija volt büdös :D fú de valami iszonyatosan - mondjuk az enyém lány és legalább pisivel nem jelölt :)
Az enyémnek van egy budija, valamint a ketrec másik 3 sarkába is rakom a pelletet...
Hogy érted, hogy mekkora almot?
Semennyire a miénk is ivartalanított bár későn érő típus így másfél évesen lett ivartalanítva. Van egy sarok alomtálcája, az vékonyan almozva fapellettel és én is hetente takarítom. Na jó nagy melegben gyakrabban kell.
Anyumnak nagyon érzékeny az orra, de még ő sem érezte a szagát pedig a nappaliban van.
13:27 Az a titka, hogy mi nem almozzuk be az egészet!:DD
Én hetente 1x kitakarítom az egészet, a wc-jét kb 2 naponta.
13:27-es vagyok.
Azt hogy mekkora, úgy értettem, hogy maga az alomtálca. Nekem sincs az egész ketrecben alom, csak egy tálcában a sarokban. Elég nagy, mert a ketrec is elég nagy (1m x 1m). Csak nem tudom elképzelni,hogy ha már az egész alom felpúposodik a pisitől (a pellet), akkor hogy nem takarítod ki. Márpedig nekem 2 nap alatt felpúposodik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!