Hogyan kell tartani egy sünit?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 14:54
11/30 A kérdező kommentje:
nem nem találtam és még nincs is de szeretnék venni anyának szülinapjára mert imádja őket. Csak mielőtt megveszem amire majd nagy nehezen összegyűjtöm a pénzt tudni akarom hogyan foglalkozzak vele és milyen felszerelések kellenek hozzá Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek vele.
2011. jún. 27. 18:08
12/30 anonim válasza:
Ha anyukádé lesz, miért nem ő tájékozódik?
13/30 A kérdező kommentje:
mert meglepi lesz!!!!!
2011. jún. 27. 18:35
14/30 anonim válasza:
Ne legyen meglepi... De ezt már elmondtam egy másik kérdésednél is. A süntartás drága és nagy felelősség, meg sok meló, ilyet nem adunk ajándékba :/ Ez majdnem olyan, mintha hozzávágnál egy másik gyereket, hogy nesze, neveld fel ezt is.
15/30 anonim válasza:
A süntartás egyáltalán nem drága...nézzél utána picit! ! !
16/30 anonim válasza:
Jó, hát mihez képest nem drága... Ha jól csinálod, 3-4-5ezret simán ráköltesz egy hónapban. Lehet spórolni, de annak a sün issza meg a levét. És ennek nem utánanéztem, hanem kiszámoltam a saját fogyasztás alapján, vannak itthon sünjeim.
17/30 anonim válasza:
Kutyatartásnál biztos nem drágább...neten utánanéztem,miket eszek...azon hogy főtt húst kell neki adni röhögtem...a természetben ki főzi meg neki????
5000 körül havonta ki jön a kajája...
18/30 anonim válasza:
Nem tudod neki biztosítani azt, amit a természetben enne, ezért kell más dolgokkal etetni. Mellesleg nem _kell_ neki a főtt kaja. Ami kell, az a táp meg az élőeleség, minden más csak plusz, ha egyáltalán megeszi. Az élőeledel viszont marha drága. Persze etetheted olcsó szarral is, én az optimális táplálást számolgattam, nem a minimálisat.
19/30 anonim válasza:
Ha az ember is optimálisan táplálkozna egy család pénze nem lenne elég...
20/30 anonim válasza:
Milyen szerencse, hogy sünökről beszélnük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!