Milyen kisállatot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami elviseli/szereti ha simogatják, szeretgetik és foglalkoznak vele, és ragaszkodik a gazdájához. Még tanulok úgyhogy az se lenne gond ha délután felé lesz aktív.2011. ápr. 20. 13:14
21/24 anonim válasza:
szerintem a patkány. nagyon cuki,könnyű a tartása ragaszkodik hozzám am nekem van 1 és imádnivaló jah és nagyon okos
22/24 KicsiSráác ^ válasza:
Igen,szerintem a patkány a legideálisabb !...De ha nem foglalkozol vele naponta legalább fél órát akkor nagyon vad és harapós lesz !
23/24 anonim válasza:
nekem most van egy hörim egy egerem és egy tengerimalacom.
ezek közül mindet nagyon szívesen ajánlom.
Az egér azért jó mert nagyon gyorsan kézhez szokik és lehet simogatni, de viszont elég gyors és vigyázni kell nehogy elszaladjon.
A höri azért jó mert kis szőrmók és elfér kis helyen is (az egér is )
A tengerimalac azért jó mert nagy és ha kiskorában veszed akkor kézhez szokik és nagyon kis kezes állat, és szerintem nem baj az ha sokáig él mert legalább többet vagy vele a tengerimalac nagyon megértő tud lenni.:D
24/24 anonim válasza:
Szerintem a nyúl a megfelelő: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!