Milyen kisállatot ajánlotok?
Szeretnék egy kisebb állatkát :)
Ketrecbe vagy terráriumban tartanám.
Szeretném ha nem lenne vad.
Én a futóegérre gondoltam vagy a hörcsögre (törpe vagy arany)
Melyiket ajánlanátok és miért?
Volt már töpe hörim is meg aranyhörim
Igaz az, hogy a futóegeret párban kell tartani?
Igaz az hogy a futóegér este nem zajos így pl lehet hálószobában tartani??
A futóegér örökmozgó, mindig játékos. Ő ciklusonként alszik,tehát mondjuk alszik 4 órát - ugrabugrál pár órát megint alszik és így tovább... Jó, mert nappal is aktív, tudsz vele foglalkozni, tudsz bennünk gyönyörködni. Bizony társas és a legjobb neki egy másik egérkével vagy kettővel. :) Ajánlom ezt az oldalt: [link] nekem volt innen egerem és egy tünemény volt.
Viszont míg egy hörcsögöt ki tudsz venni babusgatni rövidebb ideig, úgy a monginál kevésbé müködik ez. Egyet pislogsz és már a szoba másik végén van.
Nekem a futóegér és a hörcsög is az ágyam mellett volt, csak ilyen alap motoszkálásokra kell számítani. Ha volt már hörcsögöd tudod az milyen. :)
A patkányt is ajánlanám, de ahhoz nagyobb hely kell és több időráfordítás. De nagyon meg tudják hálálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!