Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A fiam vadászgörényt szeretne...

A fiam vadászgörényt szeretne 9. szülinapjára. Érdemes neki venni? Mennyibe kerül egy ilyen állatka?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 06:39
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Igen nagy kihívás, legalább belerázódik az állattartásba.

Meg az anyuka is , mivel 3 nap után Ő fogja takarítani.

Egyébként nekünk régen mikor 7 éves voltam volt vadászgörényünk.

Okos, szeretnivaló és szobatiszta állat. De, ha eltekintünk attól, hogy ha megijed valamitől és elfingja magát, az aztán a csudabüdös, de sajnos van egy alap vadszaga, amit nem mindenki tolerál. Mi ezért váltunk meg tőle.

2010. dec. 22. 21:13
 22/23 anonim válasza:

Ez már nem mostani kérdés, de hátha valaki okul a válaszból.

A göri nem feltétlenül való gyereknek, talán már úgy 12-13 éves kortól. Voltak görényeim, így azt tudom javasolni a kezdő göri tartóknak, hogy már egy fiatal felnőtt példányt vegyenek magukhoz. Azok már többnyire túl vannak a szocializáción. Sok mentett göri van, és a kölykökkel ellentétben, ezek már jóval nyugisabbak. A kicsik nagyon aranyosak, de nem egy leányálom leszoktatni őket a harapásról, rosszalkodásról.

2013. szept. 10. 14:03
 23/23 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést még én írtam ki! Vadászgörényünk nem, de tengerimalacaink azok lettek. Úgy gondoltam. ha nem marad rám a gondozásuk, akkor pár év múlva lehet szó vadászgörényről is, amikor nagyobb lesz a fiam. Már 2 és fél éve vannak malacaink, idáig sok probléma nem volt a tartással-gondozással. Mind a kettő gyerek kiveszi a részét a takarításból és az etetésből is. No meg a foglalkoznak is velük. Igyekszem jól nevelni őket. Köszönöm a tanácsokat! :)
2013. szept. 14. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!