Melyik vadászgörényt vegyem?
Figyelt kérdés
Mind tetszik szerintetek melyik jobb?
-Standard vadas: minta nélküli vadas 7000ft
-Vadas Borz: Vadas színű, fejen fehér sáv + fehér nyakfolt + fehér zokni a lábakon + térdfolt 10000ft
-Félangóra: félhosszú szőr, vadas, lábain fehér folt, és a nyakán nyakfolt. 9000ft
2011. aug. 10. 20:40
1/11 anonim válasza:
szerintem a Standard vadas Félangóra
5/11 A kérdező kommentje:
félangóra-sötét vadas lett :) csak rendben legyen minden
2011. aug. 10. 20:59
6/11 anonim válasza:
Kifejtenéd egy kicsit,hogy mi számít "jobb"-nak.
Én azt venném,amelyik tetszik,és amelyik kiválaszt téged,mert úgyis ő választ.Legalábbis nálunk így volt.
7/11 A kérdező kommentje:
melyik jobb,szebb igy gondoltam akár melyik szimpatikusabb.. hányféleképpen szeretnéd hallani hogy helyesebb legyen?
mindig vannak itt akik kiforgatják egymás szavát...
2011. aug. 10. 21:06
8/11 A kérdező kommentje:
Előjegyezve veszem és meg kell adni milyen legyen...
2011. aug. 10. 21:07
9/11 anonim válasza:
Ne szívd már mellre,egyszerűen nem értettem,hogy mit szeretnél kérdezni.
Azt hittem házikedvencet nem így választ az ember.
10/11 anonim válasza:
Igaza van a válaszolónak, nem kell így mellre szívni a dolgokat, ő csak más szemszögből választana, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!