Hol kapok egészséges vadászgörényt?
12e forint alatt
Oltva
Féregtelenítve
Kézhez szoktatva
7-8hetes
sötétvadas fiú
Szerintem ha ennyi igényed van akkor kisállatkereskedésbe nem kapsz 12000 alatt.
Esetleg valami baráttól vagy más embertől aki elakarja adni
Számoljunk egy kicsit:
- oltás: 3500-5000Ft között mozog állatorvostól függően
- féreghajtás: min. 1000Ft
- 8 hetes korig való tartás is benne van 5-6000Ft-ba
- egészséges görit szeretnél, így elvárható hogy a szülőknek meglegyen egy-két szűrőviszgálata, összes oltása, a szülők és a kölykök rendszeresen elősködők ellen kezelve legyenek, megfelelően kialakított, tiszta, tágas helyen és minőségi táplálékon éljenek - ez mind pénz
- az igazán szép, valóban sötét vadas görik viszonylag ritkák
- és még nem is beszéltünk a tenyésztő munkájáról hogy kézhez és alomra szoktassa és amíg neked át nem adja sajátjaként nevelje a kicsit - ez a gondoskodás úgymond megfizethetetlen
Szerinted mindez kijön 12E Ft-ból???
Persze sajnos lehet venni 3000Ft-ért is görit, de akkor a fent leírtakról ne is álmodj...
Nálunk olcsóbbak ezek a dolgok... :O
Oltás- 3000,féregtelenítés 500...
Ja persze énis nevelem de ha már egy tenyésztő 7 hetesen adja ide nekem akkor nyílván ő neveli utána meg énjövök...
Én is tenyészteni akarom majd egy idő után amikor lesz elég tapasztalatom benne...
De már fél éve keresgélem a megfelelő görényt és mindig félek tőle hogy rosszat választok.
Inkább a drágábbat választom tenyésztőtől csak ott az a baj hogy nem oltva,féregtelenítve kapom hanem csak simán és az 25.000 a legolcsóbb... és az nekem kicsit húzos... Ugyhogy inkább még nézeketek tovább.
Ha tudnátok nekem ajánlani megfelelőt akkor köszönöm :)
Már meg is van nagyon aranyos és nem harap csak amikor játszik :) Az almozás még gyakorolható de azzal se volt sok gond csak több almot rakok majd a szobába mert csak 1 van.
Azt viszont kiváncsi lenné hogy mért csinálja hogy csóválja a farkát gyorsabban mint a kutyák ez is az öröm jele?
Kép róla mior alszik <3 ---> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!