Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit kezdjek az egérrel?

Mit kezdjek az egérrel?

Figyelt kérdés

Pár napja gyanús lett, hogy albérlőnk van.

Nem szeretek ölni, élvefogót tettem ki, gondoltam, ha belemegy valaki, akkor kiviszem a kertbe és agyő.

Ma reggelre mocorgás volt az élvefogóban. A gond csak az, hogy amikor odavilágítottam a lámpával, odaszaladt, muszogott, ugrált. Szinte segítséget kért, hogy ő onnan nem tud kijönni...

Persze, megvolt a terv, h hogy engedem majd szabadon, de közben leesett a hó és nagyon hideg lett. Nevessetek ki, megsajnáltam...

Hogy a fenébe tudom őt biztonságba helyezni úgy márciusig, amikor már szabadon engedhetem?

Köszönöm.

U.i.: Felesleges közölni, h nem vagyok normális. Tudom... 😂😂😂

nov. 23. 09:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
35%
"Köszönöm a tanácsot, macska nem jàtszik, négy van, ebből három ilyenkor ki sem teszi a lábát a lakásból" Nos, először azokat vágnám ki a hóba ha egér lenne a lakásomban!
nov. 23. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!