Mihez kezdjek 2 tengeri malaccal?
3 éves tengeri malacaim vannak. Az Anyukámnak vettem Őket, de sajnos Ő tavaly meghalt, én meg szeretnék elköltözni a jelenlegi helyemről, de sajnos velük nehéz...
A mai nap szembesültem azzal, hogy a Facebookon nem lehet Őket meghirdetni a legnépszerűbb helyeken (Marketplace, helyi adok-veszek csoportok). Találtam 2 ilyen örökbe fogadós csoportot, de sajnos nem hagyták még jóvá a bejegyzéseimet.
A jófogásra is feltettem, ott sem hagyták még jóvá.
Egyszerűen meg vagyok lőve, nem tudom Őket meghirdetni viszont én a jelenlegi lakhelyemről szeretnék elköltözni és ez már csak szenvedés ami itt van.
Mit tehetnék? Mihez kezdjek ezzel a 2 állattal? Engedjem szabadon Őket? :'(
1.!
Nyilván, ha erre lenne lehetőség akkor nem nyafognék itt...
Nekem konkrétan most új életet kell kezdenem egy új helyen, munkásszálláson fogok lakni, oda még a laptopomat is nehezen viszem magammal, nem hogy 2 koszoló büdös állatot.
Nem beszélve, hogy több száz km-t vigyem Őket tömegközlekedésen?
A nyilvánosban is kell adminisztrátori jóvá hagyás bejegyzés létre hozásához!
Persze, provokálásból próbálom Őket elhelyezni, mert szeretnék új életet kezdeni!
A jóváhagyás fb-n általában nagyon maximum 1-2 napot jelent, jófogáson napszaktól függően 1-2 óra, max 4-5.
Mennyi időd van? Kérhetsz alapítványoktól is segítséget, hogy hirdessék meg ők is a gazdakereső állatokat.
Egyébként fb-n örökbefogadható állatokat lehet hirdetni, csak eladóakat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!